Sparen

De Eetkaamer heeft een nieuw spaarsysteem! Hiermee kun je online sparen voor leuke beloningen, zoals korting op je totale rekening, een gratis gerecht of zelfs een gratis diner voor 2! Spaar je ook mee?

Samen sparen

Bij elke 10 euro die je besteedt bij de Eetkaamer krijg je een punt. Met deze punten spaar je voor bijvoorbeeld korting op je rekening, een gratis gerecht of zelfs een gratis diner!

Zorg dat je bij het afrekenen altijd je persoonlijke QR-code laat scannen. Deze kan op een pasje staan of op je telefoon via de app. De gespaarde punten komen dan meteen in je account te staan!

Uiteraard spaar je punten door lekker iets te komen eten of drinken bij de Eetkaamer. Zorg ervoor dat je jouw persoonlijke QR-code altijd laat scannen tijdens jouw bezoek, voor of na het afrekenen.

Tijdens het aanmaken van je account (bij de Eetkaamer aan de kassa of online) heb je een e-mailadres op moeten geven. Dit e-mailadres gebruik je bij het inloggen via de volgende link: https://de-eetkaamer-b-v.app.piggy.eu/login.

Heb je genoeg punten verzameld? Dan kun je ervoor kiezen om ze in te ruilen voor een beloning. In je account kun je dat zien doordat de beloning groen wordt. Geef even aan voordat je gaat afrekenen dat je de punten wil inruilen, zodat we daar rekening mee kunnen houden op de totale rekening.

Heb je nog geen spaarkaart? Geen probleem! Vraag vooral bij je volgende bezoek bij de Eetkaamer naar meer informatie over de spaarkaart of laat een spaarkaart aanmaken. Je krijgt dan een spaarpasje die je bijvoorbeeld aan je sleutelbos kunt hangen.

Je kunt er ook voor kiezen om een online spaarkaart aan te maken voordat je naar de Eetkaamer komt via deze link. LET OP! Je krijgt dan geen fysieke spaarkaart en zult voor het afrekenen altijd de QR-code via je telefoon moeten laten scannen.

Jazeker! Neem de oude spaarzegels mee als je naar de Eetkaamer komt, dan zetten we ze graag om op je nieuwe spaaraccount.