OVER ONS

Wist jij dat de EetkaAmer geschreven wordt met 2 a’s? Om de EetkaAmer makkelijk te kunnen vinden op het wereldwijde web hebben we iets leuks bedacht m.b.t. onze naam. De EetkaAmer schrijf je dus met twee a’s. Geen oud Hollands, geen plat Brabants, maar gewoon iets anders. Door de vele eetkamers in Nederland zouden we anders niet opvallen.

De eigenaresse Danielle

HET VERHAAL ACHTER DE EETKAAMER

Nu vertellen we je graag meer over ons als eigenaren van de EetkaAmer. Ik ben Daniëlle van der Zee. In december 2013 heb ik, samen met Minguel Pelucarte, de deuren van De EetkaAmer in Uden geopend. Toen was het nog ongeveer een derde van de ruimte die we tegenwoordig tot onze beschikking hebben. In februari 2015 hebben we de ruimte al een keer uitgebreid. In september 2016 kregen we de kans om het buurpand erbij te nemen. Net voordat het huurcontract ondertekend werd, sloeg het noodlot echter toe: Minguel bleek lymfeklierkanker te hebben in een vergevorderd stadium. In mei 2017 heeft hij de strijd tegen kanker moeten staken en stond ik er alleen voor. Minguel heeft me al die tijd gezegd dat ik de uitbreiding en verbouwing door moest zetten ook al kon hij er niet meer bij zijn. En dat heb ik gedaan! In oktober 2017 stond de EetkaAmer 2.0 met een hele nieuwe indeling en een gedeelte met een vernieuwde sfeer waar onze gasten ook van een heerlijk diner kunnen genieten.
In 2021 deed zich weer een nieuwe kans voor: het naastgelegen pand kwam ook vrij en met alle drukte en wensen om het nog mooier en efficiënter te maken, begon het toch weer te kriebelen. Helaas zaten we op dat moment net met vele lockdowns en onzekerheden vanwege corona. Begin 2022 is het dan toch zover: ik durf het aan om nogmaals een uitbreiding te realiseren. De wensen voor een megagrote speelhoek en een grotere keuken in het midden van de zaak werden hiermee werkelijkheid. Vanaf juli 2022 is de verbouwing achter de rug en kunnen we genieten van De EetkaAmer 3.0. Geniet je mee?

Natuurlijk hebben we ook onze oude, vertrouwde EetkaAmer sfeer weten te behouden evenals de heerlijke speelhoek voor alle kindjes. Die hebben we wel 3 keer zo groot gemaakt, zodat er nog meer kindjes kunnen komen spelen.

Ik zie graag dat onze gasten het naar hun zin hebben in de gezellige sfeer die we hebben gecreëerd. Naast goed eten en genieten van een drankje kun je bij ons leuke woonaccessoires kopen.

Ik ben trots op de EetkaAmer, maar ik kan het natuurlijk niet alleen. In de afgelopen jaren heb ik een gezellig en goed draaiend team om me heen verzameld. Hieronder wil ik ze graag aan je voorstellen.

Liefs,

Daniëlle

DE EETKAAMER IS EEN KINDVRIENDELIJK RESTAURANT

Bij de EetkaAmer hoeven kinderen zich niet te vervelen. Iedereen is namelijk welkom bij ons! In ons restaurant hebben we een speelkaAmer ingericht, zodat de kids niet de hele tijd stil hoeven te blijven zitten aan tafel en jij zorgeloos van je maaltijd kunt genieten. Daarnaast hebben wij een echte kidskaart met kidsgerechten. Die kaart mag helemaal ingekleurd worden en staat vol met leuke puzzeltjes. Ook hebben wij allerlei mogelijkheden om bijvoorbeeld je baby te verschonen en de fles te geven.

DE EETKAAMER IS EEN ROLSTOELVRIENDELIJK RESTAURANT

Bij de EetkaAmer is alles gelijkvloers en hebben we een extra grote ingang, zodat iedereen naar binnen kan om te genieten van de gezellige sfeer en een heerlijk hapje en drankje. Eén van onze toiletten is groot genoeg om met een rolstoel naar binnen te kunnen en dit toilet is ook voorzien van armsteunen. Meer weten over de ervaringen van onze gasten? Klik dan hier om alle reviews te zien.