DE SPEELKAAMER

Sinds een tijdje hebben we een grote Speelkaamer bij de Eetkaamer! De kids kunnen hier heerlijk spelen, terwijl jij geniet van een lekker hapje of drankje.

Voor de kleinste kids hebben we een apart speelgedeelte waar ze kunnen spelen met blokken of met het schip. Voor de wat oudere kinderen hebben we een mooi klimparcours met glijbaan en allerlei toffe spelletjes op de muren en de schermen.

Kinderfeest in Uden
Kinderfeest in Uden

HET LEUKSTE UITJE VOOR DE HELE FAMILIE

We hebben bij de Eetkaamer voor iedereen iets leuks te bieden. Voor de kids hebben we dus een hele gave Speelkaamer, maar ook de al wat oudere kids en volwassenen hoeven zich niet te vervelen!

We bieden namelijk ook allerlei puzzelactiviteiten aan. Bijvoorbeeld de Puzzelproeverij waarbij je jouw eten moet vrijspelen door allerlei raadsels op te lossen. Bij onze puzzeltocht speel je een soort escape room, maar dan buiten.

Wist je dat we ook allerlei kinderfeestjes aanbieden? Kijk hier voor meer informatie.

DE EETKAAMER IS EEN KINDVRIENDELIJK RESTAURANT

Bij de Eetkaamer is iedereen welkom! We willen wel graag vermelden dat de Eetkaamer een restaurant is en blijft. Het is dus niet toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen en het is verplicht om iets van het menu te bestellen wanneer je met de kinderen komt spelen in de Speelkaamer. Reserveer je van te voren, dan heb je een tafeltje voor maximaal 2 of 3 uur. Het is dan ook niet toegestaan om een hele dag uit naar de Eetkaamer te plannen. Uiteraard vinden we het wel heel gezellig als je komt!

HUISREGELS

Uiteraard hebben we ook een aantal huisregels in onze speelkaamer:

– Het is niet toegestaan om te eten of te drinken in de speelkaamer. We vinden het fijn dat we een gratis speelgelegenheid kunnen aanbieden. Dat willen we natuurlijk graag zo houden! Daarom vragen we je om geen eigen eten en drinken mee te nemen en iets te nuttigen van onze menukaart. Het is nou eenmaal erg lekker ;)

– Ouders en/of verzorgers hebben de eigen verantwoordelijkheid over de kinderen. Houdt dus je eigen kinderen in de gaten.

– Het is niet toegestaan om OP het speeltoestel te klimmen of zitten.

– Het is niet toegestaan om schoenen aan te hebben in de speelkaamer.

– Honden zijn niet toegestaan.

– Iedereen speelt met iedereen.

– Houdt de speelkaamer schoon.

– De speelkaamer is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 11 jaar. Voor de allerjongste hebben we een aparte speelhoek.