Jonge man en vrouw zijn aan het dineren

Valentijnsdiner

Wil jij met je geliefde heerlijk en gezellig uit eten? Kies dan aankomende Valentijnsdag voor de Eetkaamer. Speciaal voor Valentijnsdag hebben we een Shared Diner. Dit is een diner bestaande uit 3 gangen voor 32,50 per persoon. Op deze dag heeft onze chef een shared voorgerecht samengesteld, zodat je samen met je geliefde van allerlei kleine hapjes kan genieten.

Voor het hoofdgerecht hebben we keuze uit een vis-, vlees- of een vegetarisch gerecht. Zo kan je kiezen uit een lekkere biefstuk, zalmfilet of een vegetarische quiche. Maak het Valentijnsdiner compleet met de chocolademousse als nagerecht.

Iedereen kan genieten in de Eetkaamer!

Bij de Eetkaamer vinden we het belangrijk dat iedereen een fijne avond heeft op Valentijnsdag. We kijken altijd naar de wensen van de gasten. In de Eetkaamer besteden we daarom ook veel aandacht in het compleet maken van een romantisch diner. Ben je single en heb je geen date? Kom dan gewoon samen met een vriend of vriendin of familielid. Zo hoef jij je op deze dag niet alleen te voelen.

Valentijnsdag is een dag van liefde, daarom serveren en maken wij bij de Eetkaamer alle gerechten met veel liefde en aandacht.

Nog meer genieten!

Naast het Valentijnsdiner organiseert de Eetkaamer nog veel meer. Zo is er op dinsdag 28 februari een Crazy Dinner!

Klik hier om daarvoor te reserveren.

Er staan natuurlijk veel meer evenementen op de planning bij de Eetkaamer. Houd hierom goed de sociale media en de website in de gaten. Zo blijf je op de hoogte van wat er allemaal gebeurt in de Eetkaamer!

Ben je overtuigd en wil je graag jezelf en jouw dierbare inschrijven voor het Valentijnsdiner? Meld je dan hier aan!