UIT ETEN BIJ DE EETKAAMER

Bij de Eetkaamer kun je gezellig uit eten. Het is een kind- en rolstoelvriendelijk restaurant in het hart van Uden met een heerlijke lunch-, borrel- en dinerkaart.

WAAROM UIT ETEN BIJ DE EETKAAMER?

Zin om lekker en gezellig uit eten te gaan? Zoek niet verder en kom naar de Eetkaamer in Uden! Bij ons kan dat heerlijk. Van vegetarisch tot heerlijk steppegras, niets is te gek!

We hebben drankjes met én zonder alcohol. Zo kun je een lekker wijntje of biertje pakken of natuurlijk een lekkere frisdrank.

Onze uitgebreide kaart verandert om de 3 maanden. Dus als je uit eten gaat bij de Eetkaamer heb je iedere 3 maanden nieuwe gerechten. Op deze uitgebreide kaart is er van alles te kiezen! Heerlijk steppegras of lekkere salades voor iedereen die komt eten bij de Eetkaamer. Zo is er voor elk wat wils. Ook is er rekening gehouden met onze vegetarische gasten! Ben je in de buurt? Loop dan binnen en vraag of er een plaatsje vrij is. Binnen of op het terras eten? Bij de Eetkaamer is alles mogelijk! Kom je met een groep, reserveer dan voor de zekerheid even. Dan weet je zeker dat je met je vrienden of familie bij de Eetkaamer kan dineren en genieten van onze heerlijke gerechten.

uiteten uden
uiteten uden

LEKKER EN GEZELLIG UIT ETEN

Uit eten bij de Eetkaamer is altijd een leuk uitstapje. Ook voor onze kleine gasten is het heel leuk. We hebben pas een hele nieuwe Speelkaamer geopend. Ook is de Eetkaamer is een rolstoelvriendelijk restaurant. We doen onze uiterste best om elke gast een geweldige ervaring te geven als ze de Eetkaamer bezoeken. Veel verschillende gasten zijn jou al voorgegaan. Kom gezellig en heerlijk eten bij de Eetkaamer met je gezin, andere familieleden of de leukste vrienden! Honden zijn ook welkom, mits aangelijnd en bij de eigen tafel. Je kunt gewoon binnenlopen. Als je met een grote groep komt, raden we aan om te reserveren. Dan weet je zeker dat je kan genieten van het lekkerste eten! Klik hier om te reserveren

Naast een uitgebreide kaart hebben we bij de Eetkaamer ook verschillende arrangementen.

Eén van deze arrangementen is de puzzelproeverij. Los puzzels op tijdens het eten of ga met je kinderen op pad en loop de kinderspeurtocht. Ook is er een speurtocht voor volwassen. Er is van alles mogelijk bij de Eetkaamer! lees hier meer.

OPENINGSTIJDEN

De Eetkaamer is vernieuwd!

Wij zijn maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00u tot 22.00u. Zondag zijn we geopend van 11.00u tot 22.00u.

Reserveren kan hier. Ben je met meer dan 6 personen? Reserveer dan telefonisch via 0413 23 00 10

uiteten uden