STEPPEGRAS

Steppegras, ken je dat al? Een grote berg dunne frietjes met daaronder een stuk heerlijk vlees of vis. Oorspronkelijk is het een Belgisch gerecht, maar nu ook te bestellen bij de EetkaAmer: een bourgondisch restaurant in Uden.

Als het jou lukt om jouw hele bord leeg te eten, krijg je een prachtig diploma. Naast steppegras kun je uiteraard ook gewoon langskomen voor een lunch of diner van de uitgebreide menukaart. Maar vergeet zeker onze high-tea niet; 2 uur lang heerlijk op je gemak genieten van de beste hapjes. Wil jij genieten van een high-tea in Uden? Kies dan voor de ‘high-tea normaal’ of de ‘high-tea deluxe’ arrangement bij de EetkaAmer! Wij serveren hierbij onder meer soep, belegde broodjes, taartjes en nog veel meer! Natuurlijk zijn de kleine gasten ook welkom in ons kindvriendelijke restaurant, want uiteraard zijn de gezelligste momenten met het hele gezin.

Wij kunnen ons voorstellen dat je na het lezen van deze tekst lekkere trek hebt gekregen en langs wilt komen om te komen proeven van onze heerlijke steppegras of één van onze heerlijke high-tea arrangementen. Onze deuren staan altijd voor je open. Om je de beste ervaring te geven, is het voor ons belangrijk om op tijd te weten dat je langs wilt komen. Zo kunnen we de juiste voorbereidingen treffen om je een geweldige ervaring te geven.

Mocht je nou gewoon een lekker hapje komen eten van de kaart dan kun je altijd bellen of op de site reserveren. Ben je toevallig in de buurt en kun je de verleiding niet weerstaan? Loop dan gerust binnen en vraag of er nog een tafeltje beschikbaar is.

Een groepje dames brengt een proost uit aan tafel bij de Eetkaamer.

Uiteraard begrijpen we dat je niet altijd een paar dagen van tevoren weet of je gezellig langs wilt komen. Stel: de zon schijnt en je wilt een lekker drankje komen doen in de zon. Ook dit is mogelijk bij ons! Wij begrijpen ook wel dat bij een lekker koud drankje in de zon – of juist een warm drankje in de kou – een lekker hapje altijd welkom is.

Hiervoor hebben we een borrelkaart met de lekkerste borrelhapjes. Zo kun je zelf een borrelplank samenstellen met allerlei soorten hapjes: van frikandelstukjes tot kleine wraps met roomkaas tot nacho’s. Als je  minder groots wilt uitpakken, kun je ook kiezen voor een mandje brood met smeersels. Mocht je nou nog vragen hebben, staan we altijd voor je klaar! Zowel telefonisch als via de mail.

Benieuwd naar ons menu?

Ondertussen al lekkere trek gekregen? Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen naar ons menu en de uitdaging aan te gaan om jouw lievelingsgerecht te kiezen.