Speeddaten Uden

Uniek Speeddaten bij De Eetkaamer in Uden: Ontmoet je Match op 6 februari, 9 april en 18 juni 2024! 

Ben je op zoek naar een bijzondere manier om nieuwe mensen te ontmoeten, wellicht de liefde te vinden en sta je open om te komen speeddaten? De Eetkaamer in Uden organiseert op 6 februari, 9 april en 18 juni speciale speeddates voor verschillende leeftijdsgroepen. Hier bij De Eetkaamer geloven we dat liefde door de maag gaat, en daarom brengen we je samen in een gezellige en ontspannen sfeer.

Speeddaten gecombineerd met activiteiten

We starten de avond met spannende groepsactiviteiten, waarbij je nieuwe mensen leert kennen op basis van gedeelde interesses. Benieuwd naar de passies van anderen? Dit is je kans! Daarna duiken we in de wereld van speeddates, waarbij je vijf minuten de tijd hebt om elkaar beter te leren kennen. Het wordt een avond vol lachen, praten en genieten.

De groepsactiviteiten zijn ontworpen om de vonk tussen gelijkgestemde zielen te laten overspringen. De speeddates in leeftijdsgroepen van 5 minuten geven je de mogelijkheid om elkaar snel en effectief te leren kennen. Voor slechts €25,- geniet je van een drankje, de hele avond door hapjes en natuurlijk de kans op een onvergetelijke ontmoeting.

Elke avond hebben we andere leeftijdscategorieën:
6 februari
– 30 tot 40 jaar
– 40 tot 50 jaar
– 50 tot 60 jaar

9 april
– 35 tot 45 jaar
– 45 tot 55 jaar
– 55 tot 65 jaar

18 juni
– 25 tot 35 jaar
– 35 tot 45 jaar
– 45 tot 55 jaar

Valentijnsdag

Praktische details

  • Data: 6 februari, 9 april en 18 juni
  • Tijd: 19.00 uur
  • Locatie: De Eetkaamer, Brabantplein 10 Uden
  • Kosten: €25,- per persoon (inclusief een drankje, hapjes en activiteiten)

Mis deze unieke kans niet om op een ongedwongen manier nieuwe mensen te ontmoeten en mogelijk de liefde van je leven te vinden. Schrijf je snel in en reserveer je plek voor een avond vol gezelligheid en potentieel romantisch geluk!

Let op: Er zijn beperkte plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang met inschrijven.