Restaurants Uden

Er zijn genoeg restaurants in Uden om uit te kiezen. Ben je op zoek naar een plek waar je je gegarandeerd welkom gaat voelen? Kom dan naar de Eetkaamer! Een brasserie die staat voor gezelligheid en lekker eten. Wij willen onze gasten het gevoel geven alsof ze thuis zijn en gelukkig maken met de lekkerste hapjes en drankjes.

Anders dan anders

Wat de Eetkaamer anders maakt dan de andere restaurants in Uden, is dat je bij ons ook meteen kan shoppen. Er hangen verschillende leuke accessoires die je kunt kopen en meteen mee kan nemen. Zo breng je de gezelligheid van de Eetkaamer met jou mee naar huis.

Wij zijn er op gericht om het iedereen naar hun zin te maken en daarom bieden wij verschillende arrangementen aan. Bij ons kan je lekker eten en borrelen. Of ga voor een high-tea arrangement om lange tijd met elkaar te genieten van verschillende hapjes. Voor de gasten die graag actief bezig zijn, hebben we verschillende puzzelarrangementen. Kijk vooral ook op onze website voor al het andere wat wij te bieden hebben.

Evenementen

Bij de Eetkaamer organiseren we ook regelmatig verschillende, leuke evenementen. Bijvoorbeeld een speciale valentijn high-tea of ‘beer & bites’ met Vaderdag. Wij willen ervoor zorgen dat je deze speciale momenten goed kan vieren bij de Eetkaamer. Ook hebben we regelmatig optredens van bands om tijdens het eten of koffiedrinken te kunnen genieten van live muziek. Houdt onze socials in de gaten voor de updates over nieuwe evenementen of kijk op deze pagina.

Kom jij langs bij dit leuke restaurant in Uden?

Je bent bij de Eetkaamer altijd welkom, dus loop gewoon eens binnen als je zin hebt in een lekker hapje of drankje. Om er zeker van te zijn dat je een plekje hebt, kan je hier reserveren.