Pizza´s in de EetkaAmer

Wist je dat je sinds kort ook pizza´s kan bestellen in de EetkaAmer? Heb jij ze al geprobeerd? Er staan 10 verschillende soorten pizza´s op de vernieuwde menukaart. Ze zijn elke dag te bestellen vanaf 16:00 uur.

De pizza´s worden vers voor jou bereid, met overheerlijke verse gerechten. Geniet lekker samen met je hele familie van onze lekkere pizza’s, want ook aan de kids hebben we gedacht! Voor hen hebben we de Bambinopizza. Dat is een wat kleinere pizzabodem met daarop heerlijke tomatensaus, kaas, oregano en rucola.

Naast de pizza´s staan er nog veel meer lekkere gerechten op het menu. Denk bijvoorbeeld aan de overheerlijke sappige hamburgers. Neem een heerlijk voorgerecht zoals de soep van de maand. Sluit vervolgens de avond af met een lekker nagerecht zoals onze lekkere Bastogneparfait of brownie.

Het menu

Maar welke pizza´s staan er dan op het menu? Alle favoriete pizza´s staan bij ons op de vernieuwde menukaart. Klik hier om op het menu te bekijken en te zien of er een lekkere pizza voor jou tussen staat. Hieronder staan de pizza´s vermeld:

Margherita – Tomatensaus, kaas, oregano en rucola

Hawaii – Tomatensaus, kaas, ham, ananas, oregano en rucola

Funghi – Tomatensaus, kaas, champignons, oregano en rucola

Tonno – Tomatensaus, kaas, tonijn, rode ui, oregano en rucola

Caprese – Tomatensaus, kaas, tomaat, mozzarella, oregano en rucola

Kip BBQ – Tomatensaus, kaas, kipgyros, paprika, rode ui, oregano, rucola en BBQ saus

Kip knoflook – Tomatensaus, kaas, kipgyros, oregano, rucola en knoflooksaus

Pizza de EetkaAmer – Tomatensaus, kaas, bacon, geitenkaas, oregano en rucola

Bambino – Kleinere bodem met tomatensaus, kaas, oregano en rucola

familiedag

Kom gezellig langs!

Er staan dus veel verschillende overheerlijke en smaakvolle pizza´s op het menu. Dus genoeg keuze om lekker kunnen genieten.

Neem jouw hele familie mee naar de gezellige EetkaAmer. Reserveer online een plekje of als je met een grotere groep komt graag even bellen.