Lichtletters van de Eetkaamer

De ladies night komt terug!

In 2015 deden we het al eens vaker en tijdens ons jubileum komt het weer terug. In de week van 20 november herinneren we het jaar 2015. Daarom hebben we op 21 november een heuse ladies night. De ladies worden lekker verwend met hapjes, drankjes en de leukste stands. Aan het einde van de avond gaat ook nog eens iedereen naar huis met een toffe goodiebag! Benieuwd wat er allemaal te doen is? Lees snel verder!

De standhouders

Er komen heel veel superleuke standhouders om onze ladies night compleet te maken. Daarom is er voor elke vrouw wel wat wils! Zo kun je op deze avond bij ons terecht voor zelfgemaakte kaarsen, handgemaakte spulletjes van hout, sieraden en je kunt zelfs je nagels laten doen! Ook aan de jonge of aanstormende moeders is gedacht, want er zal ook een stand zijn met allerlei babyspulletjes. Nog op zoek naar een leuk cadeautje? Ook dat is mogelijk! Een persoonlijk cadeautje of een mooie leren tas, alles kan.

Foto van de Speelkaamer
Foto van de Eetkaamer. Kom langs om het feest bij de Eetkaamer mee te vieren!

Het ladies night arrangement

Uiteraard wordt er ook gezorgd voor heerlijk eten en drinken. Voor maar 17,50 p.p. geniet je van hapjes die de hele avond langskomen en krijg je 3 consumptiebonnen voor drinken. Maar dat is nog niet alles! Je krijgt namelijk aan het einde van de avond ook een goodiebag mee naar huis! In deze goodiebag zitten allerlei leuke verrassingen van de standhouders.

Wil je meer informatie of wil je je inschrijven? Kijk snel op de ladies night pagina!