Kinderfeestje in Uden? Kom naar de Eetkaamer!

Is je zoon of dochter binnenkort jarig en wil je een onvergetelijk kinderfeestje organiseren? Kom dan gezellig naar de Eetkaamer voor de leukste kinderfeestjes in Uden!

Bij de Eetkaamer hebben we verschillende arrangementen voor kinderfeestjes. Zo is er de keuze tussen bijvoorbeeld het onvergetelijke feestje ´Taartjesfuif´ of het feestje ‘Prinsessen- of piratenspeurtocht´.

Kinderfeestjes bij de Eetkaamer

Nu ben je natuurlijk enorm benieuwd welke feestjes wij eigenlijk organiseren en dat gaan wij jou hier vertellen!

Bij de Eetkaamer zijn er 4 verschillende arrangementen. Zo is er keuze uit de feestjes:

  • Taartjesfuif
  • Spelen en Eten
  • Prinsessen- of piratenspeurtocht
  • Ontdekkingsdiner

´Taartjesfuif´ (€16.95) en ´Spelen en Eten´ (€10,95)

Wanneer je gaat voor een actief kinderfeestje, dan kies je tussen een van deze twee!

Tijdens het feestje Spelen en Eten kan de jarige jop samen met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes heerlijk de hele dag actief bezig zijn in onze speelkamer. Tussendoor krijgen ze lekkere friet met een snack of een heerlijke pannenkoek.

Ook tijdens het Taartjesfuif, kunnen de kids zich heerlijk uitleven in de grote Eetkaamer speelruimte. Enkel bij dit menu staat er een heerlijke high tea klaar met o.a. kleine broodjes, taartjes, cupcakes en poffertjes!

´Prinsessen- piratenspeurtocht´ en ´Ontdekkingsdiner´ (Beide €16,95 p.p)

Is jouw zoon of dochter een echte schatzoeker? Ga dan voor de Prinsessen- piratenspeurtocht! Wanneer de kinderen binnenkomen krijgen ze een echte schatkaart, om vervolgens weer lekker naar buiten te gaan. Met deze speurtocht gaan ze in Uden op zoek naar alle antwoorden op de vragen en doen ze leuke opdrachten!

 

Toch liever iets minder actief, maar wel dol op raadsels en puzzels? Tijdens het Ontdekkingsdiner kiest iedereen eerst wat hij of zij wil gaan eten en de puzzels worden uitgelegd.

Als de eerste ronde puzzels is opgelost kunnen de kinderen gaan genieten van het hoofdgerecht. Dan begint de tweede ronde puzzels, waarna ze een heerlijk dessert krijgen!

Ben je benieuwd naar de volledige menu´s met alle opties? Het menu is online te vinden op de website van de Eetkaamer.

Of: KLIK HIER!

Reserveren van jouw favoriete feestje

Wil je binnenkort gezellig langs komen voor een van de gezelligste kinderfeestjes in Uden? Dan verwelkomen wij jou en je zoon of dochter supergraag!

Let op: Wij vragen je om graag minimaal 14 dagen van tevoren contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij de juiste voorbereidingen treffen en garanderen dat jouw kind een feestje zal hebben om nooit te vergeten! Reserveren kan via DEZE LINK!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan zien we die graag verschijnen via onze social media kanalen, KLIK HIER. Hopelijk zien we je snel!