Dagje weg in Uden

DAGJE WEG IN UDEN

Een dagje weg in Uden?! In Uden is erg veel te beleven. Het is een leuke plek om te shoppen met veel winkels om uit te kiezen. Daarnaast zijn er moderne theaters, escape rooms, een racepark Uden, museums en ga maar door. En natuurlijk niet te vergeten: er zijn ook leuke en gezellige restaurants en cafés om wat te eten en drinken.

Kortom, er is meer dan genoeg te beleven in het centrum van Uden

DAGJE UIT IN DE VAKANTIE

De vakantieperiode is een ideaal moment om erop uit te trekken samen met jouw gezin of vrienden. Een goed idee is om een dagje op stap te gaan in Uden. Heb je nog een nieuwe outfit voor na de vakantie nodig? Dan kun je die hier zeker scoren. Of plan jouw uitje naar een escape room en ga de uitdaging aan om samen met jouw gezelschap te ontsnappen binnen de gegeven tijd. Gaat dit jullie lukken?

Dus heb jij vakantie? Kom zeker naar Uden voor een dagje uit!

Crazy Diner

DE EETKAAMER IN UDEN

Na een dagje shoppen in Uden of iets anders leuks gedaan te hebben, is een hapje eten een megagoed plan. Dit kun je doen bij de Eetkaamer in Uden. Dit restaurant ligt ook nog eens in het centrum, ideaal! Je kan bij ons langs komen om snel een hapje te eten, maar ook om te genieten van een heerlijk 3 gangen diner. Ons restaurant is geschikt voor gezinnen met kleine kinderen, voor volwassenen en voor groepen vrienden. We hebben namelijk ook speciale groepsarrangementen. Klik hier voor informatie.

Een dagje weg in Uden is zeker een aanrader. Zien we je binnenkort in Uden of bij de Eetkaamer?