De lekkerste burgers in Uden!

Stap binnen bij De Eetkaamer en laat je verrassen door onze smaakvolle burgers in Uden die perfect zijn voor zowel een snelle hap als een uitgebreid diner. We presenteren met trots onze selectie van verschillende burgers, elk met hun eigen unieke smaak en charme.

Onze burgers van het moment

Bodega Burger: Een Tijdloze Favoriet in Uden

Onze Bodega Burger, een icoon in Uden, is een klassieker die nooit teleurstelt. Met een sappige Black Angus beefburger als basis, gelaagd met kaas, knapperige sla en een heerlijke tomatensalsa met een vleugje augurkensalsa, is deze burger een feest van smaken waar je steeds weer naar terug zult komen.

Truffelburger: Luxe in Elke Hap

Laat je verleiden door de weelde van onze Truffelburger. Een sappige Black Angus beefburger bedekt met rijke truffeltapenade en romige truffelmayonaise, deze burger is een traktatie voor de fijnproever die op zoek is naar iets bijzonders.

Eetkaamerburger: Een Feestelijke Traktatie

Onze Eetkaamerburger is een waar festijn voor de smaakpapillen. Met knapperige bacon, verwarmende zigeunersaus en een perfect gebakken ei bovenop, belooft deze burger een smakelijke ervaring die je niet snel zult vergeten.

Easyburger: Smaakvolle Eenvoud

Voor wie op zoek is naar een eenvoudige, maar heerlijke optie, is er onze Easyburger. Met een smakelijke combinatie van curry, romige mayonaise en verse ui, is deze burger een perfecte keuze voor liefhebbers van smaken zonder al te veel poespas.

Veggieburger: Groene Genoegens

Voor onze vegetarische gasten bieden we de Veggieburger aan, met verse sla, sappige tomaat en een verfrissende remouladesaus. Een heerlijke en knapperige optie die de smaakpapillen verwent zonder vlees.

Lunchen in Uden
burgers uden

Reserveer snel voor de lekkerste burgers in Uden!

Bij al onze burgers in Uden serveren we knapperige frietjes met jouw keuze aan saus, waardoor je maaltijd compleet is. Kom langs bij De Eetkaamer en ontdek zelf waarom onze burgers de perfecte keuze zijn voor elke gelegenheid. Eenvoudigweg lekker!

Reserveer hier om zeker te zijn van een plekje!