De Eetkaamer

Bij De Eetkaamer kun jij lekker genieten van een lekkere lunch, een kopje koffie, een high-tea of een volledig diner. Ook kun je de stoel of lamp die je mooi vindt meteen kopen. Zo kun jij tijdens het dineren meteen winkelen. Hoe leuk is dat?

Wat kun je doen bij De Eetkaamer?

Bij ons in Uden kun je lekker lunchen en dineren. Ook kun je een high-tea houden of gewoon een lekker bakje koffie drinken. En zoals eerder gezegd is, is alles te koop wat je ziet! Vind je iets mooi? Koop het dan gelijk!

Als je bij ons komt dineren of lunchen, is er een uitgebreid menu met verschillende soorten opgemaakte broodjes en vlees- en visgerechten. Van een tosti tot biefstuk: we hebben het allemaal, dus kom snel een keer langs!

Als je lekker wilt borrelen kan dat ook. Zo hebben wij verschillende soorten wijnen en biertjes: rode, witte en rosé wijn behoren allemaal tot de mogelijkheden. Van het bier hebben we de merken Grolsch, Hertog Jan, Liefmans en meer. Kijk voor de rest op onze menukaart

Wat bieden wij allemaal?

Leuke Brabantse gezelligheid! Dus wil je gezellig met je familie, vrienden of collega’s eten? Dan zit je bij de Eetkaamer sowieso goed. We hebben voor ieder wat wils.

Zo bieden we voor de actievelingen onder ons verschillende puzzelactiviteiten aan, waar je samen verschillende puzzels moet oplossen. Super leuk en ook nog lekker, want uiteraard hoort er ook lekker eten bij deze puzzelactiviteiten. Kijk voor de mogelijkheden hier.

Ook met je kinderen kun je gezellig langskomen om een hapje te eten. We hebben voor de kinderen een leuke ingerichte Speelkaamer, vol met puzzeltjes waardoor ook de kleintjes zich goed kunnen vermaken.

We bieden 3 verschillende soorten high-tea’s: Normaal, DeLuxe en een kids high-tea. De kids versie kun je bestellen bij een normale of DeLuxe. Wil je net een beetje extra, ga dan voor de high-tea Deluxe. Kijk hier voor alle opties.

Dus bel je vrienden, familie of collega’s op, kies een arrangement en kom snel eens langs om samen gezellig te genieten bij de Eetkaamer.

Meer over ons

Ons restaurant is gevestigd in Uden op het Brabantplein nummer 10-12. We zijn van maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 22.00 uur en op zondag zijn we van 11.00 tot 22.00 geopend. Je kunt op onze site direct reserveren. Klik hier om te reserveren.

Spontaan langskomen, zonder reservatie is ook gewoon mogelijk. De Eetkaamer is een rolstoelvriendelijk restaurant en is dus helemaal gelijkvloers met een extra grote ingang.

Je kunt ons bereiken via e-mail op telefoon.

Mail: Info@eetkaamer.nl

Telefonisch: 0413 23 00 10