Puzzelarrangementen

Puzzelarrangementen zijn de uitkomst als je van puzzelen houdt en ook van lekker eten. Een puzzelarrangement is een combinatie van een activiteit en een lekker hapje eten. Zo kun je bijvoorbeeld eerst een puzzeltocht doen en daarna aanschuiven voor een heerlijke lunch of high-tea. Mocht je niet van wandelen houden of zit het weer niet mee, dan bieden we ook een puzzelproeverij aan. Dit is een puzzelarrangement waarbij je gewoon lekker warmpjes binnen zit aan tafel en je puzzels oplost in combinatie met heerlijk eten.

Puzzeltocht voor volwassenen

De puzzeltocht is één van de puzzelarrangementen die we bij de Eetkaamer aanbieden. De puzzeltocht is een soort escaperoom, maar dan buiten in de frisse lucht. Je kruipt in de rol van een echte detective en gaat samen uitzoeken hoe het kan dat de beroemde chef Johannes in november 1948 op mysterieuze wijze verdwenen is. Voor slechts 10 euro is dit natuurlijk een leuk uitje voor een gezin met jongvolwassen kinderen of doe het gezellig samen met je vrienden of vriendinnen. We geven je wel het advies om het maximaal met 4 man te doen, omdat sommigen anders weinig te doen hebben of moeten wachten. Natuurlijk mag je het altijd met meer mensen doen, maar met z’n vieren weet je zeker dat je allemaal leuk mee kan doen. Na ongeveer anderhalf uur onderweg te zijn geweest, heeft iedereen waarschijnlijk wel trek gekregen. Dan is het natuurlijk mogelijk om aan te schuiven voor een heerlijke lunch of high-tea. Kun jij het mysterie oplossen? Voor meer informatie klik dan hier.

Puzzelproeverij

Puzzelarrangementen hebben we ook voor binnen. Zo is de puzzelproeverij dé oplossing voor mensen die wel iets extra’s willen doen dan alleen eten, maar wel lekker binnen willen blijven. Onze puzzelproeverij is net als de andere puzzelarrangementen een activiteit. Alleen is de puzzelproeverij altijd in combinatie met diner. Het is namelijk een soort escaperoom, maar dan met eten. Zo moet je voordat je je gerecht krijgt eerst een puzzel oplossen. Dit is natuurlijk super leuk om met de familie of een groep vrienden te doen. Voor €29,50 stel je jouw menu samen. Hierbij moet je eerst de puzzels oplossen om de gerechten te mogen eten. Voor het puzzelmenu heb je keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Ben je benieuwd welke gerechten je kan kiezen? Kijk dan hier.

Speurtocht voor kids

Puzzelarrangementen hebben we natuurlijk ook voor de kleine speurders onder ons. Met onze speurtocht voor kids kun je met jouw kinderen er lekker op uit om door Uden te wandelen op zoek naar de schat. Zo kunnen de kids uitdagende, leuke vragen beantwoorden en de ouders lekker meewandelen en genieten van hun kleine speurneusjes. Voor 5 euro per gezin krijg je een echte schatkaart. Zo kun je op pad met de kids. Natuurlijk begrijpen we dat, net als bij de andere puzzelarrangementen, je na het harde werken wel een beetje trek hebt gekregen. Dus ook bij de speurtocht voor kids is het mogelijk om na afloop aan te schuiven voor een heerlijke lunch. Na het kraken van de code krijgen de kids een certificaat en mogen ze een cadeautje uit de speelgoedautomaat pakken. Het is net als bij de andere puzzelarrangementen voor ons wel fijn als we vooraf weten dat je langskomt.

Speurtocht