HAMBURGERS BIJ DE EETKAAMER

Bij De Eetkaamer kun jij lekker genieten van verschillende soorten hamburgers. Buiten hamburgers hebben we ook een geweldige lunch, high-tea en diner kaart.

WAT KUN JE ALLEMAAL BESTELLEN?

Heb je trek in een lekkere hamburger? Zoek niet verder en kom naar de Eetkaamer in Uden! Bij ons kan je tijdens het diner een hamburger bestellen met een lekker drankje erbij.

We hebben drankjes met én zonder alcohol. Zo kan je een lekker wijntje of biertje pakken of ga voor een colaatje of ice tea.

Onze hamburgers zijn mals en de broodjes goed belegd. We hebben 8 verschillende soorten burgers. Zo hebben wij onze enige echte Eetkaamer burger, maar voor de vegetariër hebben we ook een vegetarische burger. Voor ieder wat wils dus! Uiteraard is het ook voor de mensen die niet van hamburgers houden mogelijk om een lekker hapje te komen eten bij de Eetkamer. Met ons uitgebreide menu is er van alles te kiezen. Ben je in de buurt dan houdt niks je meer tegen om binnen te wandelen en te vragen of er nog een tafeltje vrij is. Kom je met een groep, reserveer dan voor de zekerheid even! Dan weet je zeker dat je met je vrienden of familie kunt genieten van onze heerlijke gerechten.

WELKE BURGERS HEBBEN WE?

De één is altijd wakker te maken voor een heerlijke hamburger, de ander vindt het maar veel en te Amerikaans. Toch proberen we bij de Eetkaamer ervoor te zorgen dat ons aanbod in hamburgers divers is, zodat er voor iedereen wel een lekkere burger is. Of je nou houdt van kaas of juist van groenten, pittig of mild: De Eetkaamer biedt het allemaal. We zullen hieronder een overzicht bieden van welke soort hamburgers we allemaal hebben.

-Brie burger-

Voor de brie liefhebbers is dit het juiste broodje. Een goed belegd broodje met brie, tomaat, bacon, saus, sla en natuurlijk een heerlijke hamburger.

-Benzai burger-

Dit broodje heeft meer pit door de pepermayonaise, maar door de frisse ananas wordt het goed in balans gehouden. Verder is het broodje belegd met teriyakisaus, tomaat, sla, kaas en natuurlijk een heerlijke hamburger.

-Easy burger-

Voor de mensen die voor een wat simpelere burger willen gaan, is dit de geschikte hamburger. Het is belegd met curry, tomaat, mayonaise, ui, sla en een lekkere hamburger.

-Bodega burger-

Dit is een heerlijk broodje met daarop tomatenketchup, tomaat, mayonaise, ui, sla, augurk, kaas, bacon en natuurlijk een heerlijke hamburger.

-Kip burger XL-

Dit is een heerlijk broodje met daarop remouladesaus, tomaat, sla, bacon en een heerlijke kipburger.

-Veggie burger-

Voor de mensen die liever iets anders willen dan vlees, hebben wij deze heerlijke vegetarische burger. Dit broodje is belegd met tomatensalsa, een cajunburger van gemengde paprika, suikermaïs, zwarte bonen, bruine bonen, mozzarella, cajunkruiden, sla en tomaat

-Wimpie burger-

Dit is een heerlijk broodje met daarop tomatensalsa, augurkensalsa, bacon, uienringen, sla, tomaat en een heerlijke hamburger.

-Eetkaamer burger-

Dit is onze heerlijke, eigen Eetkaamer burger met daarop warme zigeunersaus, bacon, sla, tomaat en natuurlijk niet te vergeten een heerlijke hamburger.

Ben je helemaal verkocht en wil je het zelf komen proeven? Reserveer hier!