VEGETARISCH UITETEN BIJ DE EETKAAMER!

Soms kan het wel eens lastig zijn, wanneer je liever even een dagje geen vlees eet of überhaupt niet van vlees houdt. Je gaat gezellig een avond weg met je familie en je hebt al meerdere restaurants bezocht. Jammer genoeg heb je nog geen enkele plaats gevonden waar ze gerechten zonder vlees serveren, maar jij wil toch graag vegetarisch uiteten!

Bij de Eetkaamer ben je wel aan het juiste adres! Wij hebben een ruime keus uit verschillende gerechten zo dat je toch gezellig mee kan gaan.

VEGETARISCHE GERECHTEN

Nu ben je natuurlijk superbenieuwd uit welke keuzes je kan kiezen!

Bij de Eetkaamer zijn er verschillende opties om vegetarisch te eten. Zo is er bijvoorbeeld bij de lunch een heerlijk broodje met geitenkaas. Deze is getopt met honing en walnoten en dit broodje wordt ook heerlijk warm geserveerd! Ook hebben we een Uitsmijter met champignons: drie heerlijken gebakken eieren met gebakken champignons en gesmolten kaas.

Maar soms heb je natuurlijk ook dagen dat je niet zo´n honger hebt. Dan is onze huisgemaakte Italiaanse tomatensoep van Pomodori tomaten, een hele goede keuze!

Avondeten

Liever wat uitgebreider vegetarisch uiteten? Dat kan natuurlijk ook! De Eetkaamer heeft ook meerdere grotere gerechten zoals de Quiche. Dit is een gerecht geserveerd met broccoli, mozzarella, paprika én een heerlijk huisgemaakte tuinkruidensaus.

Ook is de Currywrap met kipstukjes erg aan te raden, dit gerecht is zelfs veganistisch! De wrap is gevuld met Vleesvervangende kipstukjes met seizoensgroenten in een licht pittige currysaus.

Natuurlijk zijn dit niet de enige vegetarische gerechten die we serveren! Ben je nu benieuwd en wil je graag alle gerechten bekijken? Via DEZE LINK vind je alle vegetarische opties.

RESERVEREN VAN JOUW ETENTJE

Wil je binnenkort gezellig langs komen voor een van de overheerlijke vegetarische gerechten? Dan verwelkomen wij jou enorm graag!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan zien we die graag verschijnen via onze social media kanalen, KLIK HIER. Hopelijk zien we je snel!