TOP 5 UITJES IN UDEN

Op zoek naar gezellige uitjes in en rondom Uden tijdens de vakantie? Wij geven jou hier 5 leuke tips!

UITJES UDEN

Zin om een uitje te maken samen met je familie of vrienden? Dan is Uden een leuke optie! In het prachtige gebied rondom Uden is een uitje zeker geen saai idee. Daarnaast heeft Uden ook prachtige horecagelegenheden en kun je heel gezellig shoppen of borrelen.

Zo kun je een uitje maken naar het museum Krona in Uden. Dit prachtige museum ligt in de groene enclave rondom Uden en het maakt deel uit van een heel oud abdijcomplex. Hier wordt de mooiste collectie van religieuze kunst vertoond! Meer info vind je hier

Bij speelboerderij Hullie in Uden wordt het uitje geweldig! Zelf heerlijk eten en de kids lekker spelen. Dat is waar Hullie voor staat. Met verschillende arrangementen heeft Hullie voor ieder wat wils! Wil je meer weten over dit uitje in Uden klik dan hier.

Een ander leuk uitje in Uden is een puzzeltocht bij de Eetkaamer. Een escaperoom maar dan buiten. Als echte detectives gaan jullie een raadsel oplossen van Johannes de chef die in 1948 op mysterieuze wijze is verdwenen. Deze puzzeltocht is natuurlijk ook te combineren met een heerlijke lunch of een lekker diner! Benieuwd naar alle mogelijkheden? kijk dan hier

Samen met de kids op pad? En zijn jouw kinderen echte puzzelfanaten? Dan is de kinderspeurtocht van de Eetkaamer een super leuk uitje! Jij kunt lekker wandelen en de kinderen worden uitgedaagd om leuke vragen te beantwoorden: de perfecte combinatie. Ook deze tocht is te combineren met verschillende arrangementen bij de Eetkaamer. Klik hier voor alle mogelijkheden

Of ga een kijkje nemen in recreatiepark Billy Bird Hemelrijk in Uden. Het park bestaat uit een combinatie van natuur en recreatie. Ze hebben een zwemmeer met daarbij een aanbod van veel verschillende binnen- en buitenattracties. Hemelrijk biedt echt iedereen – van jong tot oud, arm of rijk, samen of alleen – de mogelijkheid om te komen genieten bij elk weertype. kijk hier voor de mogelijkheden?

OPENINGSTIJDEN

Voor uitjes ben je in Uden dus zeker aan het juiste adres! Van jong tot oud, er is voor ieder wat wils. De meeste adressen zijn 7 dagen per week geopend, maar kijk voor de zekerheid op de betreffende websites.

De uitjes bij de Eetkaamer zijn van maandag t/m zaterdag mogelijk van 10.00u tot 22.00u en op zondag van 11.00u tot 22.00u.

We verwelkomen je graag!