Uit lunchen met kinderen

In onze EetkaAmer kun je heerlijk uit lunchen met kinderen. Wij vinden het belangrijk dat ook onze kleine gasten het naar hun zin hebben. Zo hebben wij een mooie speelhoek waar de kinderen hun energie kwijt kunnen.

Voor een kinderfeestje kun je ook altijd terecht bij de EetkaAmer. De EetkaAmer zorgt ervoor dat de kinderen een onvergetelijk feestje hebben. Tussen het klauteren en glijden van de glijbaan door kunnen ze genieten van heerlijke pannenkoeken of goudgele frietjes.

Een groot menu met lekkere gerechten!

Er staan veel verschillende lekkere gerechten op het men, dus kom uit lunchen met kinderen. Er is genoeg keuze voor iedereen. Houd je bijvoorbeeld van een broodje brie of geitenkaas? Als je meer van het vlees bent, hebben we de broodjes oosterse kip, warme vlees of carpaccio op het menu staan. Voor de visliefhebbers hebben we een broodje zalm of huisgemaakte tonijnsalade.

Er staan nog veel meer lekkere gerechten op het menu, zoals tosti´s of speciale warme lunchgerechten. Ook voor de kleine honger staan er lekkere soepgerechten op het menu.

Alle lunchgerechten zijn tot 16:00 uur te bestellen.

uit lunchen met kinderen

Kom gezellig binnenlopen!

Laat de kinderen lekker spelen in onze speelhoek. Kom gezellig langs en ga uit lunchen met kinderen in de EetkaAmer. Tot 16:00 uur kun je de heerlijke lunchgerechten bestellen. Of doe mee aan de geweldige puzzeltocht.

Heb je kinderen en wil je een leuke en gezellige middag beleven? Kom dan snel langs in de EetkaAmer. Bekijk hier de openingstijden.