Restaurant de Eetkaamer van de buitenkant gezien

Gezellig uit eten Uden

Ben je op zoek naar een gezellig restaurant in Uden om heerlijk te kunnen genieten van een lunch, diner of een high tea? De menukaart staat bomvol met allerlei gerechten om jouw dag compleet te maken.

Niet alleen het eten, maar ook heerst er een fantastische sfeer in de EetkaAmer. Uit eten Uden kan in het gezelligste restaurant.

Het menu

Bij de EetkaAmer is iedereen welkom! Zo wordt er goed rekening gehouden met de kleine gasten. Er is een speciale speelhoek waar de kindjes hun energie kwijt kunnen met het klimmen en klauteren.

Het menu bij de EetkaAmer is zeer uitgebreid. Neem bijvoorbeeld als voorgerecht een lekkere Tomatensoep, Nacho´s of kies voor de soep van de maand. Er staan zeer veel diverse hoofdgerechten op het menu. Van vlees- en visgerechten tot vegetarische gerechten en maaltijdsalades.

Hoofd- en nagerechten

Naast de heerlijke voor- en hoofdgerechten zijn er natuurlijk ook nagerechten. Je kunt namelijk kiezen uit verschillende Coupes ijs. Er staan 6 verschillende coupes op het menu: de Bastogne, Dame Blanche, Noten, Kersen, Triple Chocolate en de Classique.

Je bent natuurlijk ook altijd welkom om te genieten van een lunch in de EetkaAmer. Er staan broodjes op het menu. Heb je niet zo’n grote honger? Dan kun je nog altijd een stukje gebak kiezen voor een lekkere zoete hap.

Hoofd- en nagerechten

IJsdessert
Vrouw speelt een puzzel van de puzzelproeverij

Maak je dag compleet

Naast eten kun je ook geweldig leuk shoppen in Uden. Met allerlei verschillende winkeltjes slaag je altijd in Uden. Maak er dus een leuk dagje of zelfs weekend van.

Er is een hoop te doen in Uden. Plan samen met je vrienden een leuke trip uit. Kom om de dag af te sluiten genieten van een lekker diner of lunch in de EetkaAmer. Heerlijk uit eten in Uden vind je bij de EetkaAmer.

Bekijk de openingstijden hier.