Kinderfeest in Uden

Uden restaurant

Waar kun je lekker genieten van een lekkere lunch, diner of gezellig met je vrienden, familie of geliefdeborrelen ? Dat kan in het Uden restaurant. In de EetkaAmer kun je op in een gezellige plek lekkere gerechten nuttigen.

Voor iedereen is er wel wat. Het menu is enorm uitgebreid. Met gerechten die een eigen verhaal hebben. Zoals het Steppegras. Het gerecht dat zijn oorsprong kent in België is een echte smaakmaker in de EetkaAmer. Je hebt hier een keuze uit diverse vleesgerechten en hier bovenop wordt een berg met dunne frietjes geserveerd.

Een dagje in Uden

Er is veel te doen in Uden. Zo kun je er niet alleen heerlijk eten, maar ook kun je er lekker shoppen of een dagje weg naar een van de bezienswaardigheden. In de buurt van de EetkaAmer liggen er van allerlei winkeltjes waar je terecht kan voor je dagelijkse boodschappen en behoeftes.

Lunchen in de EetkaAmer

Je kunt overheerlijk lunchen in Uden. Op het menu staan allerlei lunchgerechten. Voor iedereen wel wat wils. Van broodjes met brie tot een broodje met warm vlees. Er staan ook verse salades op het menu die zelf zijn gemaakt en geheel vers voor jou worden bereid. Neem bijvoorbeeld de frisse salade, die wordt helemaal zelf in het Uden restaurant de EetkaAmer gemaakt.

Kom lekker een avondje genieten!

Natuurlijk kun je voor veel meer terecht in de EetkaAmer. Zo kun je gebruikmaken van het grote aanbod aan hoofdgerechten. Voor de kleine en grote honger staat er wel wat op. Maak het diner af met een lekker toetje. Er staat een heel lijst aan verschillende coupes op het menu. Klik hier om het hele menu te zien.

Kom je met een grote groep vrienden, collega´s of gewoon met je familie. Vanaf 12 personen kun je een arrangement boeken, laat je verrassen met een Shared voorgerecht dat bestaat uit allerlei kleine gerechtjes dat is samengesteld door de chef. Op deze manier krijgt je avond een verrassende wending!