Teamuitje houd je in de EetkaAmer

Voor een leuk en gezellig teamuitje kom je natuurlijk naar de EetkaAmer!  Naast een gezellige plek om te eten bieden we ook hele leuke activiteiten aan. Zo kun je kiezen voor een puzzelproeverij waarbij je jouw eten moet vrijspelen. Of ga lekker met z’n allen naar buiten voor een leuke puzzeltocht. Groepen kunnen voor ons niet groot genoeg zijn! Met een teamuitje wil je natuurlijk dat iedereen mee kan en daarvoor bieden wij ruime mogelijkheden. Al vanaf 12 personen boek je een arrangement.

Heerlijk dineren met je collega´s

Er staan van allerlei lekker gerechten op het menu waar je tijdens jouw teamuitje met een grote groep lekker van kan genieten. Als je voor een arrangement gaat met meer dan 12 personen, kun je kiezen uit een 2- of 3-gangendiner.

Wat staat er op het menu?

Als voorgerecht kun je kiezen uit bijvoorbeeld 2 heerlijke soepen, met in het bijzonder de ´soep van de maand´. Naast de soepen kun je ook nog kiezen uit de nacho´s, die geserveerd worden met de huisgemaakte tomatensalsa. Als laatste staat de rundercarpaccio op het menu.

Met een gezellig teamuitje kun je als hoofdgerecht genieten van een lekkere boerenschnitzel, kipsaté, zalmfilet of de vegetarische quiche. Maak de avond compleet door als nagerecht te kiezen tussen de bastogneparfait of de dame blanche.

teamuitje

Maak je avond compleet

Kies dus voor de EetkaAmer als je binnenkort een gezellig teamuitje wilt organiseren. Heb je kinderen? Bel de oppas af en neem ze gezellig mee naar de EetkaAmer. Wij hebben namelijk een super leuke speelkaAmer waar de kinderen heerlijk hun energie kwijt kunnen.

Boek vanaf 12 personen een groepsarrangement. Neem minimaal 14 dagen vooraf contact met ons op. Op deze manier kunnen wij de nodige voorbereidingen treffen om jullie een onvergetelijk teamuitje te kunnen bezorgen.

Lees hier meer over het groepsarrangement.