steppegras

Steppegras in Uden

Wil je graag overheerlijk Steppegras eten in Uden? Kom dan een hapje eten bij de Eetkaamer!

Wat is Steppegras?

Bij ons krijg je een heerlijk bord vol met een grote berg dunne frietjes. Hier is Steppegras dan ook zeker aan te herkennen! Onder deze frietjes ligt een stuk vlees of vis opgestapeld. Wist je dat Steppegras oorspronkelijk uit België komt? Dit heerlijke gerecht is dan ook erg uniek in de omgeving, dus kom zeker eens langs bij de Eetkaamer om ons Steppegras te proberen in het mooie Uden!

Verdien jouw Steppegras

certificaat in Uden

Steppegras is niet enkel een uniek gerecht, maar heeft ook een leuke geschiedenis! De chef Jean Ceustermans bedacht dit gerecht namelijk nadat hij de Belgische klassieker biefstuk-friet gegeten had. Hij vond dat het gerecht op een andere manier beter kon worden en zo bedacht hij Steppegras!

Certificaat Steppegras

We maken natuurlijk met alle liefde een heerlijk bordje Steppegras voor onze gasten. Wel weten we dat dit gerecht best een flinke maaltijd is en daarom hebben we een leuke bijkomstigheid bedacht! Eet je je Steppegras namelijk helemaal op: van het eerste frietje tot het laatste stukje vlees of vis én zonder hulp van je gezelschap? Dan krijg je zelfs een echt certificaat!

Steppegras bij de Eetkaamer
Steppegras Uden

De locatie van de Eetkaamer

De Eetkaamer ligt in het centrum van Uden, zo kun je nog even shoppen of rondkijken in de stad. In Uden is er van alles te beleven. Zo kun je onder andere een escape room doen, langs een museum gaan of gewoon leuk gaan winkelen. Maar er bijvoorbeeld een gezellig dagje weg van, door jullie winkeldag af te sluiten met een heerlijk bord Steppegras op onze locatie in Uden!

Zien we jou en je vrienden of familie binnenkort langskomen om ons Steppegras in Uden te proberen? Je bent altijd van harte welkom om gewoon binnen te lopen bij de Eetkaamer! Maar om er zeker van te zijn dat er plek is, maak dan even een reservering!