STEPPEGRAS ETEN? KOM NAAR DE EETKAAMER!

Steppegras, één van onze favorieten en tegelijkertijd ook onze specialiteit!

Steppegras is een gerecht dat oorspronkelijk uit België komt en uniek is in onze omgeving! Herkenbaar aan dit gerecht is de grote berg met dunne frietjes en onder die berg ligt een heerlijk stuk vlees of vis. Lukt het jou om een heel bord steppegras te eten? Ga de uitdaging aan en ontvang een diploma als het lukt!

STEPPEGRAS COMBINATIES

Laten we het ook even hebben over de combinaties die mogelijk zijn bij deze huisgemaakte frietjes. Zoals je nu weet, bestaat ons steppegras gerecht standaard uit een bord met een flinke berg dunne friet. Hierbij wordt een sausje en een stuk vlees of vis geserveerd.

Soorten vlees of vis

Bij al onze vlees- en visgerechten heb je de keuze voor steppegras. Maar we hebben natuurlijk ook een lijstje samengesteld met onze aanraders bij deze heerlijke frietjes!

Zo hebben we een heerlijke kogelbiefstuk met een keuze uit: pepersaus, kruidenboter of champignonsaus (waar je naderhand dus ook lekker jouw frietjes in kan dippen!). Ook is de boerenschnitzel een échte aanrader. Dit is een stuk varkensvlees met gebakken ui, champignons, bacon en de keuze tussen champignonsaus of zigeunersaus.

Wanneer je toch liever een stuk vis eet bij jouw steppegras, is dat natuurlijk ook mogelijk! Wij serveren bijvoorbeeld ´Vistrio´. Vistro is een trio van zalm, kabeljauwfilet en gamba’s met een huisgemaakte witte wijnsaus.

Natuurlijk zijn dit niet de enige gerechten die lekker zijn bij steppegras. Ben je nu benieuwd en wil je graag alle gerechten bekijken? Via DEZE LINK vind je alle opties.

Diploma

Het is natuurlijk niet niks, zo´n gigantisch bord met friet en een flink stuk vlees. Daarom krijg je bij de Eetkaamer een diploma wanneer jij jouw volledige bord inclusief friet én het stuk vlees of vis volledig op hebt gegeten! Ga jij de uitdaging aan?

crazy dinner

RESERVEREN VAN JOUW ETENTJE

Wil je binnenkort gezellig langs komen om ons heerlijk steppegras te eten? Dan verwelkomen wij jou enorm graag!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan zien we die graag verschijnen via onze social media kanalen, KLIK HIER. Hopelijk zien we je snel!