De Speelkaamer in Uden

Bij de Eetkaamer denken we aan iedereen, natuurlijk ook aan onze kleine gasten: voor jouw zoon, dochter, nichtjes, neefjes. Dit doen we door middel van onze speciale kidskaart en onze Speelkaamer.

Laat ze klimmen, klauteren én genieten van een spelletje. Dit allemaal in de stijl van een tropisch strand! Maak de geweldige belevenis compleet door met een roetsj naar beneden te glijden van de glijbaan.

Iedereen is welkom in ons geweldige restaurant!

De Eetkaamer voor kleine gasten

Bij de Eetkaamer houden we rekening met alle leeftijden. Naast de Speelkaamer is er ook een kindermenu. Het kindermenu is ingericht op lunch, diner en pannenkoeken.

Voor de kleine gasten is het ook mogelijk om hun kinderfeestje te houden bij De Eetkaamer. Ze kunnen dan met hun vriendjes en vriendinnetjes heerlijk spelen én eten. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een prinsessen- of piratenspeurtocht te doen of een ontdekkingsdiner. Dat wordt hoe dan ook een onvergetelijk feestje. Kijk hier voor meer informatie over kinderfeestjes bij de Eetkaamer.

Welke activiteiten zijn er nog meer bij de Eetkaamer?

Naast onze arrangementen voor kinderfeestjes en onze Speelkaamer bieden we nog meer aan voor onze kleine gasten. Met lekker weer kunnen de kids eropuit gaan met de speurtocht speciaal voor kinderen. Ook voor volwassenen hebben we genoeg leuke activiteiten, zoals de puzzelproeverij en de puzzeltocht voor volwassenen. Of wat dacht je van onze speciale event Crazy Dinner op 28 februari. Dit evenement is leuk is voor alle leeftijden.

Wil je binnenkort gezellig langs komen in het gezellige restaurant de Eetkaamer? Reserveer dan via deze link. Je bent altijd van harte welkom!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan zien we die graag verschijnen via onze social media kanalen of contactformulier. Hopelijk zien we je snel!