Crazy dinner

RESTAURANT DE EETKAAMER

De deuren bij de Eetkaamer staan altijd voor je open! Wij zijn een brasserie en woonwinkel in één. Ons restaurant is gelegen in het gezellige centrum van Uden en onze menukaart is ontworpen om zo veel mogelijk mensen gelukkig te maken met de lekkerste gerechten, luxe high tea en nog veel meer.

Daarnaast heb je bij restaurant de Eetkaamer de mogelijkheid om onze sfeer of een klein stukje daarvan mee te nemen naar je huis, omdat alles wat je ziet bij ons te koop is! Ga lekker zitten en geniet van jouw gezelschap, dan zorgen wij voor de rest.

WAT MAAKT DE EETKAAMER SPECIAAL?

Restaurant de Eetkaamer bestaat al sinds 2013, dus ondertussen alweer 9 jaar! In deze tijd is het restaurant enorm gegroeid en zijn we maar liefst al drie keer uitgebreid!

In 2022 zijn de wensen voor een megagrote speelhoek en een grotere keuken in het midden van de zaak werkelijkheid geworden! Hier zijn wij als Eetkaamer familie enorm trots op.

Bij restaurant de Eetkaamer hoeven kinderen zich door deze grote speelhoek zeker niet te vervelen! De kinderen hoeven niet de hele tijd aan tafel te zitten, terwijl ze aan het wachten zijn op hun eten. Ook hebben we een kidskaart met kidsgerechten. Deze kaart kunnen de kidnderen volledig inkleuren en staat ook gevuld met de leukste puzzels!

Wat ook erg handig is om te weten, is dat we een rolstoelvriendelijk restaurant zijn! Bij de Eetkaamer is namelijk alles gelijkvloers en hebben we een extra grote ingang, zodat iedereen naar binnen kan. Óók wanneer je je in een rolstoel bevindt.

Ben je benieuwd naar onze menukaart? Via deze link kan je alvast een kijkje nemen bij onze overheerlijke en diverse gerechten!

Allergenen

RESERVEREN VOOR JOUW ETENTJE

Wil je binnenkort gezellig langs komen in het gezellige restaurant de Eetkaamer? Via het linkje hieronder kun je jouw plekje alvast reserveren om te genieten van onze lekkerste gerechten, luxe high tea of misschien wel voor een drankje? Je bent altijd van harte welkom!

RESERVEER HIER!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan zien we die graag verschijnen via onze social media kanalen of contactformulier. KLIK HIER. Hopelijk zien we je snel!