Restaurant de Eetkaamer van de buitenkant gezien

PUZZELPROEVERIJ BIJ DE EETKAAMER

Op zoek naar een speciale ervaring of gewoon een leuk uitje en houd je bijvoorbeeld van puzzelen? Dan ben je bij de Eetkaamer zeker aan het juiste adres! Wij verzorgen namelijk complete uitjes, waaronder de puzzelproeverij. Hierbij combineer je bijvoorbeeld je diner met puzzels.

Je kan er ook voor kiezen om eerst een puzzeltocht te lopen en daarna aan te schuiven voor een heerlijke high tea. Er is natuurlijk ook aan de kids gedacht, want voor hen hebben we namelijk een speurtocht ontworpen!

ONS ARRANGEMENT DE PUZZELPROEVERIJ

Zoals je eerder al gelezen hebt, verzorgen we bij de Eetkaamer verschillende uitjes die je bijvoorbeeld kan combineren met jouw diner. De Puzzelproeverij is er daar één van:

Tegenwoordig zijn escaperooms echt overal te vinden. Hoe leuk zou het zijn om samen met jouw familie of vrienden verschillende puzzels en raadsels op te lossen? Bij onze Puzzelproeverij is dit precies wat je mag gaan doen! Dineren hoort vaak ook bij een uitje, dus daarom zijn deze 2 zaken gecombineerd in de vorm van een “Puzzelproeverij”.

Bij de Puzzelproeverij krijg je een meerdere gangen diner. Voorafgaand aan iedere gang krijg je een puzzel. Die moet eerst worden opgelost voordat je je eten krijgt.

Voor €34,50 stel je jouw volledige menu zelf samen bij de Puzzelproeverij. Maar de Puzzelproeverij is ook voor 5,- p.p. los te bestellen.

Je hebt een ruime keuze uit verschillende gerechten.

Vrouw speelt een puzzel van de puzzelproeverij
Carpaccio
IJsdessert

STEL JOUW GANGENDINER SAMEN

Voorgerechten

Bij de voorgerechten heb je de keuze uit 3 gerechten van ons menu, namelijk onze soep, nacho´s óf rundercarpaccio. TIP: neem allemaal iets anders, dan kun je gezellig delen en meerdere gerechten proberen.

Hoofdgerechten

Natuurlijk krijg je ook een ruime keuze voor het hoofdgerecht. Zo kan je kiezen uit onze overheerlijke zalmfilet met huisgemaakte wijnsaus, onze kipsaté, boerenschnitsel of kies onze vegetarische quiche. Voor ieder dus wat wils!

Nagerechten

Een nagerecht hoort er uiteraard ook bij als je gaat dineren. Je hebt de keuze uit één van onze heerlijke ijscoupes met verschillende smaken.

JOUW PUZZELPROEVERIJ RESERVEREN

Wil jij de puzzelproever doen? Dat kan! Het is fijn als je vooraf even laat weten dat dit wilt komen doen. Je kunt reserveren via onderstaande knop. Dan zorgen wij dat alles klaar staat!

* Handig om te weten is dat je voor de Puzzelproeverij een telefoon nodig hebt.

RESERVEER HIER!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan zien we die graag verschijnen via onze social media kanalen of contactformulier. KLIK HIER. Hopelijk zien we je snel!

Restaurant de Eetkaamer vanbinnen