Paasbrunch 2024 bij de Eetkaamer!

Het is bijna tijd om de vreugde van Pasen te vieren en bij De Eetkaamer nodigen we je uit om samen met ons de lente te verwelkomen met een ongedwongen Paasbrunch, perfect voor het hele gezin. Ontsnap aan de dagelijkse drukte en geniet van een rustige ochtend gevuld met heerlijke gerechten en warme gesprekken.

Wat kun je verwachten?

Bij de paasbrunch draait alles om smaakvolle gerechten die de essentie van het seizoen vangen. Begin je Paasbrunch bijvoorbeeld met een klassiek gekookt ei en vervolg je culinaire reis met onze huisgemaakte eiersalade, bereid met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die een vleugje luxe toevoegen aan deze geliefde favoriet.

En wat zou Pasen zijn zonder een vleugje zoetheid? Trakteer jezelf op een assortiment van chocolade-eitjes, perfect om te delen met vrienden en familie terwijl je geniet van de ontspannen sfeer.

Voor de liefhebbers van een lichtere lekkernij hebben we ook heerlijke paasschuimpjes, luchtig en zoet, een plezier voor jong en oud.

Naast deze smakelijke traktaties bieden we ook een selectie van vers gebakken lekkernijen aan, zoals mini-croissants en chocolade croissants. Verwen jezelf met de boterachtige smaak van deze heerlijkheden, perfect om te combineren met een warme kop koffie of thee.

En laten we niet vergeten om te genieten van exclusieve paasdrankjes zoals mimosa’s en een kan verse jus d’orange, perfect om je dorst te lessen, terwijl je geniet van de gezellige sfeer van de brunch.

paasbrunch de eetkaamer
paasbrunch de eetkaamer

Reserveer snel voor de paasbrunch!

De Paasbrunch bij De Eetkaamer is niet alleen een culinaire ervaring, maar ook een gelegenheid om te ontspannen en quality time door te brengen met dierbaren. Dus kom langs en vier Pasen met ons terwijl we je verwennen met een heerlijke brunch.

Reserveer hier om zeker te zijn van een plekje!