Paasbrunch

Paasbrunch

De Paasdagen komen er weer aan! En dat betekent dat de Eetkaamer een Paasbrunch aan TaAfel organiseert! Geniet van allerlei lekkernijen helemaal in de sfeer van Pasen. Je kunt gezellig met z’n tweetjes in de Bodega zitten, maar ook het hele gezin is welkom. Met onze eigen SpeelkaAmer kunnen ook de jonge gasten zich goed vermaken.

Wil je gezellig en lekker met elkaar eten en zelf eens niet de moeite ervoor te hoeven doen? Dan ben je van harte welkom bij de Eetkaamer. Wij dekken de tafel voor jou!

Allerlei lekkere gerechtjes!

In de EetkaAmer in Uden kan je natuurlijk altijd genieten van lekkere gerechten. Op het menu staat voor iedereen wel wat wils. Met de Paasbrunch is dit natuurlijk niet anders.

De Paasbrunch zal bestaan uit allerlei lekkernijen, zoals vers fruit, eitjes met een smile, roerei, zalm en natuurlijk lekkere broodjes. Het komt er dus op neer dat je tafel gedekt wordt met heel veel verschillende gerechtjes en zoetigheid. Eén ding kan natuurlijk niet ontbreken en dat zijn de lekkere chocolade-eitjes. Die zullen er dan ook volop zijn om lekker te kunnen snoepen.

Geniet van onze Paasbrunch aan TaAfel voor 19,95 p.p.*. Voor de kinderen van 0-1 jaar is het natuurlijk gratis en voor kinderen van 2 tot 12 jaar is het 9,95.

*Prijzen zijn exclusief de drankjes

Paasbrunch
Paasbrunch

Reserveer snel!

De Paasbrunch is voor alle leeftijden. Nodig iedereen uit en vier Pasen bij de Eetkaamer, genietend van de gezellige paassfeer.

Reserveer van te voren via onze website. Wil je met een grotere groep komen dan 12 personen? Dan vragen wij je te bellen naar dit nummer: 0413-230010