sfeerimpressie: Eten in Uden bij de Eetkaamer

Nominatie Nederlandse horecaprijzen 2022

De Nederlandse horeca prijzen zijn awards die te verdienen zijn voor horecabedrijven. Uiteraard doen we al jaren ons best om de ervaring met de Eetkaamer voor onze gasten zo goed mogelijk te maken. We mogen met trots vermelden dat we als de Eetkaamer genomineerd zijn. De nominatie is op zichzelf al een eer, maar we willen natuurlijk ook winnen! En daar hebben we jullie hulp bij nodig!

Hoe is de Eetkaamer ontstaan?

In december 2013 zijn Daniëlle en Minguel begonnen met de Eetkaamer. Hun droom was een restaurant waar je lekker kan eten en toch de gezellige sfeer van een bourgondische eetkamer hebt. Dit is meer dan gelukt en in 2015 is de kans voorgevallen om uit te bereiden. Deze kans is met beide handen aangepakt. Het bleef beter en beter gaan, dus in 2016 was het weer tijd voor een uitbreiding. Het naastgelegen pand kwam vrij en is bij de Eetkaamer gevoegd. Om de gasten nog meer tevreden te kunnen maken hebben we in 2021 nog meer aanpassingen en uitbreidingen gedaan. Zo proberen we nu ook de kleine gasten nog beter welkom te heten. Een binnenspeeltuin en meer gerechten gericht op de kinderen. Dit is een van de vele redenen waarom de Eetkaamer zijn nominatie heeft verdiend.

Sfeerimpressie eten bij de Eetkaamer: gerechtjes
Tafel met high-tea hapjes

Wil jij ook dat wij winnen?

Een nominatie is het halve werk. Hoewel we supertrots en heel erg dankbaar zijn dat we genomineerd zijn, willen we de nederlandse Horecaprijzen ook winnen. Daarom zouden we jullie als gasten willen vragen om op ons te stemmen. Dit kan door op de onderstaande knop te drukken. De eerste telling van de stemmen vindt 12 oktober plaats. Hoe leuk zou het zijn als we met onze eerste nominatie gelijk tijdens het eerste tel moment in de top 10 staan. Het liefst op plek 1 natuurlijk! Ga je ons daarbij helpen? Klik dan op de knop hieronder en vul onze gegevens in. Alvast bedankt!!!

Nog niet bekend met de Eetkaamer?

Ken je ons nog niet en wil je eens ervaren of je het met onze nominatie eens bent? Kom dan gerust eens langs om te lunchen of dineren. En vergeet daarna natuurlijk niet te stemmen op het beste restaurant van Nederland!

Verlichtte letters van de Eetkaamer