Lunchen Uden

Lunchen Uden

Heerlijk lunchen in Uden? Dat kan bij de gezelligste Eetkaamer van Uden. Midden in het centrum van Uden zit het schitterende restaurant. Geniet hier van een zeer kwalitatief hoge lunch voor een relatief lage prijs. Niet alleen kan je in de Eetkaamer genieten van een heerlijke lunch, maar ook kan je kiezen voor bijvoorbeeld een luxe high-tea met je vrienden of familie. Maak er samen een onvergetelijke dag van!

LUNCHMENU

Maar welke lekkere gerechten hebben we allemaal voor de lunch? We hebben het volgende op het menu staan: broodjes, tosti´s, uitsmijters, warme lunchgerechten en speciale lunchgerechten. Zo heeft de Eetkaamer bijvoorbeeld een heerlijk broodje met brie, bacon, woning en walnoten uit de oven. Bij de uitsmijters staan er 3 verschillende soorten op het menu, waaronder de uitsmijter ´De Eetkaamer´. Dit is een uitsmijter met 3 gebakken eieren met bacon, tomaat en afgemaakt met een chilisausje. Of kies voor een speciaal lunchgerecht bijvoorbeeld het broodje Mexicaans: een broodje met gekruid gehakt, paprika, champignons, ui, mais, Bugles en gesmolten kaas. Geserveerd met chilisaus. Bij elke lunch heb je de keuze wat voor broodje je wilt hebben. Ga jij voor een wit broodje of liever een bruine? Het kan allemaal. Bekijk hieronder het volledige menu.

Lunchen Uden
Crazy Dinner

SHOPPEN EN LUNCHEN UDEN

In Uden is er genoeg leuks te doen. Kies er bijvoorbeeld voor om met je vrienden of familie heerlijk te shoppen. Maak de dag compleet met een uitgebreide lunch in de EetkaAmer in Uden. Wij zijn elke dag geopend van 10.00 tot 22.00. Alleen op zondag  openen we een uurtje later. Op feestdagen kunnen de openingstijden afwijken. Bestellen van de lunch kan tot 16:00, dus houdt de tijd goed in de gaten. Je hoeft jezelf nu niet meer af te vragen waar je kan lunchen in Uden. Klik hieronder om jouw lunch alvast te reserveren.