Lunchen in Uden

Wil jij gaan lunchen in Uden?

Dan ben je bij de Eetkaamer aan het juiste adres! Van een kleine hap, tot een grote lunch kun je terecht bij de Eetkaamer in Uden. Samen met wat vriendinnen of gezellig met familie? Wil je de kinderen meenemen, maar wil de kids niet op een stoel zetten? Daar hebben we bij de Eetkaamer de oplossing voor! Namelijk een heuse speelkaamer waar de kinderen uren speelplezier hebben, voor, tijdens of na de lunch in Uden.

Onze lunchkaart

De Eetkaamer heeft een heel uitgebreid lunchmenu. Met hierop verschillende luxe broodjes, tosti’s, salades, burgers en niet te vergeten onze lunch specials. Met de keuze uit wit, bruin of glutenvrij brood. Ook hebben we voor de kleine honger 2 heerlijke huisgemaakte soepen en een Brabants worstenbroodje. Ons lunchmenu is te bestellen tot 15:30. Wil je de hele lunchkaart zien? Klik hier!

Daarnaast hebben we 4 verschillende burgers en salades op de menukaart staan en deze zijn de hele dag te bestellen. Onze burgers worden geserveerd met heerlijke ambachtelijke frietjes of Steppegras.

Wanneer zien we jou?

Wil jij gaan lunchen in Uden? Kom dan naar de Eetkaamer. Een gezellige en huiselijke lunchplek voor jong en oud!

Kom dus snel langs bij de Eetkaamer in Uden. Bij de Eetkaamer doen we er alles aan om jouw lunch in Uden tot een groot succes te maken!

Wist je dat je ons ook kunt volgen op Instagram en Facebook? Hier houden wij iedereen op de hoogte van het laatste nieuws en de leukste evenementen.

Facebook

Instagram