LUNCH

LUNCHEN BIJ DE EETKAAMER

Bij de Eetkaamer Uden kun je heerlijk lunchen. Met goed weer ga je lekker op het terras zitten en met minder weer kun je perfect binnen zitten. Er is ruimte genoeg. Of je nou met een grote groep of lekker met zijn tweeën komt, de deuren staan altijd voor je open. En of je nou van veel vlees of juist groenten houdt, bij de Eetkaamer Uden kan het allemaal. Zowel warme als koude lunchgerechten zijn te bestellen bij Eetkamer Uden. Ben je benieuwd naar ons aanbod in lunchgerechten lees dan verder. Ben je al verkocht en heb je geen extra informatie meer nodig, dan kun je op onze site reserveren voor de datum die jij langs wilt komen om te lunchen. Reserveren is niet per se nodig: je kunt gewoon binnenlopen en vragen of er nog een tafeltje vrij is. Als je 100% zeker wilt zijn dat je lekker kan komen lunchen, is het verstandig om vooraf te reserveren. Vooral als je van plan bent om met een grote groep te komen. Ben je nou niet echt fan van buiten de deur lunchen, maar wel van buiten de deur dineren? Dan kun je op onze site ook kijken naar het diner menu. Ook voor een heerlijk diner ben je bij de Eetkamer Uden aan het goede adres.

LUNCHKAART

De Eetkaamer biedt voor de lunch warm en koude gerechten aan. Ook kun je kiezen tussen vegetarische of vleesgerechten en hebben we heerlijke broodjes en salades. Een ruim aanbod dus voor ieder wat wils. Hieronder geven we een klein voorproefje van ons aanbod aan heerlijke lunchgerechten:

Voor een lekker broodje kun je onder andere kiezen uit brie, geitenkaas, zalm en onze heerlijke huisgemaakte tonijnsalade. Of ga voor een broodje gezond, oosterse kip of een broodje caprese.

Tosti’s en uitsmijters hebben we ook in allerlei mogelijkheden. Ga voor een ouderwetse tosti of uitsmijter met ham en kaas of een uitsmijter met champignons. Of ga voor één van onze lunch specials met keuzes uit een clubsandwich, boerenomelet ‘Calzone’ of een sandwich Carpaccio.

Daarnaast bieden we ook diverse maaltijdsalades aan: een salade met kip, brie of carpaccio. Wil je liever een vissalade met heerlijke gerookte zalm, tonijn, makreel en gamba’s, dan hebben we voor jou de ‘salade uit de zee’.

Bekijk onze lunchmenukaart voor alle opties.

Benieuwd naar ons menu?

Ondertussen al lekkere trek gekregen? Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen naar ons menu en de uitdaging aan te gaan om jouw lievelingsgerecht te kiezen.