Leukste zomeruitjes in Uden

Ben je op zoek naar leuke zomeruitjes in Uden? Dan ben je bij de Eetkaamer aan het goede adres. In deze blog ga je lezen welke leuke zomeruitjes er allemaal zijn bij de Eetkaamer in Uden en wat de zomeruitjes inhouden. Bij de Eetkaamer denken we ook aan onze kleine gasten, dus ook voor hen zijn er zomeruitjes genoeg te vinden bij de Eetkaamer.

Puzzelproeverij

Een escaperoom maar dan in de vorm van een heerlijk etentje? Bij de Eetkaamer kan het!
Veel mensen vinden een escaperoom te gek en daarom hebben we het idee van een escaperoom naar de Eetkamer gebracht. Nee ben maar niet bang. We gaan je niet opsluiten als je hier binnenkomt. Wel moet je puzzels oplossen om je eten te verdienen. Met de Puzzelproeverij krijg je namelijk een aantal puzzels: voor iedere gang één om precies te zijn. Voordat je aan je gerecht mag beginnen, moet je eerst de puzzel oplossen. Zo wordt je avondje uit eten een echt zomeruitje. Stel je eens voor: jij hebt je eten al verdient en je vrienden of familie zijn nog aan het puzzelen en komen er maar niet uit. Ga je ze helpen óf maak je ze gek?
Kom langs en probeer dit zomeruitje zelf!

Puzzeltocht (ook voor kids)

De puzzeltocht is één van de andere leuke zomeruitjes die je bij de Eetkaamer kan doen. De puzzeltocht is een escaperoom, maar dan buiten. In deze outdoor escaperoom ga je door Uden heen wandelen en zoek je naar aanwijzingen over het grote mysterie van de verdwenen chef. Je bent ongeveer anderhalf uur zoet om uit te zoeken hoe het kwam dat Johannes de chef in November 1948 op mysterieuze wijze verdween.
Ook voor de kleine gasten heeft de Eetkaamer een leuk zomeruitje bedacht, waarbij je lekker buiten in de frisse lucht kunt speuren en verschillende vragen moet oplossen door gebruik te maken van een echte schatkaart. Ben je klaar en heb je de code ontcijfert? Dan krijg je een echt certificaat en mag je na de lunch een cadeautje pakken uit de speelgoedautomaat.

SPECIAAL VOOR DE KIDS

Voor de kleine gasten van de Eetkaamer zijn er zomeruitjes genoeg. Er is tegenwoordig zelfs een hele Speelkaamer waar de kids zich voor, na en tijdens het eten heerlijk kunnen uitleven. Een groot speeltoestel met glijbaan en verschillende leuke spelletjes, de Speelkaamer heeft het allemaal. De Speelkaamer alleen al is een leuk zomeruitje op zich. Maar er is meer! Zo kunnen de kids genieten van een heerlijke High-tea. De kids high-tea bestaat uit hapjes die speciaal voor kinderen bedoeld zijn. Wil je nou je zomeruitje combineren met het avondeten? Dan is er voor de kids een eigen kindermenukaart. Waarbij er ook keuze is uit verschillende soorten pannenkoeken!

Kom jij genieten van een leuk zomeruitje bij de Eetkaamer? Klik dan voor meer informatie HIER