Algemene openingstijden centrum Uden

Het centrum van Uden is een centrum met een mooi en ruim aanbod van verschillende winkels, waardoor je hier uren kan vertoeven. Het is dan wel handig om te weten wat de openingstijden zijn van de winkels in Uden, daarom geven we je even een overzicht van alle openingstijden.

Maandag tot en met donderdag van 9.30u tot 17.30u.

Op vrijdag van 9.30u tot 21.00u

en zaterdag van 9.30u tot 17.00u.

Op zondag gesloten.

Ben je op zoek naar meer informatie over de openingstijden van Uden? Klik dan hier! Hier staan alle openingstijden en een duidelijk overzicht van de openingstijd met feestdagen en koopzondagen. De openingstijden per winkel kunnen soms afwijken.

Koopzondagen in Uden

Soms is het fijn om ‘s avonds nog even door te kunnen shoppen. Daarom is er in Uden op vrijdagavond een koopavond en sluiten we pas om 21.00u. Zo kun je eerst een hapje komen eten om vervolgens lekker verder te shoppen in het mooie Uden. Ook hebben we richting het einde van het jaar verschillende koopzondagen. De winkels zijn dan open van 12.00u tot 17.00u. De koopzondagen zijn op 25 september, 30 oktober, 27 november, 4 december, 11 december en 18 december. Kortom, er komen nog genoeg koopzondagen aan in Uden!

Zien we jou snel in Uden?

Kom jij snel een keer winkelen in het mooie centrum van Uden? Gewoon lekker overdag of tijdens onze koopavonden of koopzondagen? Je bent altijd van harte welkom! Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan zien wij die graag verschijnen via onze social media kanalen op KLIK HIER