koningsdag

Koningsdag vier je in de EetkaAmer

Het is weer bijna Koningsdag en dat betekent feest! De koning viert op deze dag zijn verjaardag en heel het land viert het met hem mee. Natuurlijk kan ook de EetkaAmer daarbij niet achterblijven

Op het terras zal een gezellige sfeer hangen. De EetkaAmer zorgt er namelijk voor dat er gezellige muziek draait. Alles wordt natuurlijk net als altijd goed verzorgd. Alles zal in het teken staan van de feestdag.

Andere menukaart

Alles is natuurlijk oranje gekleurd bij Koningsdag. Hier past de EetkaAmer zich ook op aan. De huisstijl is natuurlijk al tegen het oranje aan, maar nu heeft de EetkaAmer ook de menukaart hierop aangepast.

Verandering op het menu

De veranderde menukaart is helemaal in de stijl van Koningsdag, zoals je hiernaast ziet. Zo zijn er allerlei kenmerken van de feestdag verwerkt in de kaart.

Er is niets veranderd aan de gerechten, alleen de stijl van de menukaart is veranderd en om op deze drukke dag onze snelheid te kunnen blijven garanderen is de kaart verkleind. Kom gezellig een terrasje pakken en bestel in de middag een overheerlijk broodje. Er is nog steeds veel keuze op het menu om lekker te lunchen met vrienden, familie of met je geliefde.

Ook voor een diner kom je naar de EetkaAmer. Begin met een lekker voorgerecht, neem vervolgens een lekker hoofdgerecht en sluit de avond af met een zoet nagerecht. Het is voor Koningsdag niet mogelijk om te reserveren.

Kies voor de EetkaAmer met Koningsdag

Kom dus gezellig naar de EetkaAmer bij Koningsdag en geniet van een geweldige sfeer. Op het terras wordt er gezellige sfeermuziek gedraaid.

Geniet van een uitgebreid menu met keuze voor iedereen. Uiteraard hebben we ook aan de kids gedacht! Voor hen staan er bijvoorbeeld een heerlijke halve tosti en een kidsmenu met frietjes en een snack naar keuze op het menu!