Groep bij de Eetkaamer

Ontdek Kerstmis 2023 bij de Eetkaamer!

Kerstmis nadert snel en bij De Eetkaamer in Uden bereiden we ons voor op twee betoverende avonden vol verrukkelijke smaken en warme sferen. Tijdens deze feestelijke gelegenheid bieden we onze gewaardeerde gasten onze vertrouwde, heerlijke menukaart aan, aangevuld met enkele exclusieve, kerstige verrassingen die een extra tintje aan de avond zullen geven.

Verwen jezelf met onze vertrouwde favorieten

Onze reguliere menukaart biedt een scala aan culinaire hoogstandjes waar u tijdens deze kerst van kunt genieten. Van smaakvolle voorgerechten tot verleidelijke hoofdgerechten en verrukkelijke desserts, we hebben voor elk wat wils.

  • Voorgerechten – Probeer onze heerlijke tomatensoep of carpaccio of geniet van onze vegetarische nacho’s!
  • Hoofdgerechten – Kies uit ons assortiment van perfect bereide gerechten, waaronder onze boerenschnitzel of ons Belgisch Stoofvlees. Allemaal te bestellen met onze echte Steppegras. Natuurlijk hebben we ook een aantal vegetarische opties. Sinds kort hebben we bijvoorbeeld een bospaddenstoelen ravioli op de kaart staan en ook de Vegawrap en vegaburger zijn terug van weggeweest!
  • Desserts – Sluit uw kerstdiner af met een hemelse selectie van desserts, variërend van onze overheerlijke lavacake tot de Luikse wafel met echte Udense kersen!

Ook qua drank hebben we een uitgebreid assortiment. Sinds kort hebben we een aantal heerlijke nieuwe wijnen aan ons assortiment toegevoegd. En zeg nou zelf, wat is een beter moment om deze te proeven dan tijdens Kerstmis?!

Naast onze vertrouwde menukaart hebben we voor deze speciale kerstavond enkele geheimzinnige, kerstige gerechten bereid die exclusief beschikbaar zijn op deze feestelijke gelegenheid. Deze verrassingen zijn zorgvuldig samengesteld door onze koks en zijn bedoeld om jouw avond extra speciaal te maken. De details van deze toevoegingen blijven echter een opwindende verrassing tot de avond zelf.

proosten tijdens de ladies night

Reserveer nu jouw tafel voor Kerstmis

Wacht niet langer! Reserveer nu uw tafel bij De Eetkaamer in Uden en sluit aan bij ons voor een onvergetelijke kerstmis vol smaak en verrassingen. Verwen jezelf, uw familie en vrienden met een heerlijke avond uit waarbij goed eten en warme herinneringen samenkomen. Voor Eerste kerstdag zitten we al bijna vol. Wil je nog reserveren? Bel dan even naar 0413 230010

Bij De Eetkaamer geloven we in het creëren van gedenkwaardige momenten rond de tafel en streven ernaar om uw kerstviering onvergetelijk te maken.