Aangezicht Eetkaamer Uden

OP ZOEK NAAR EEN LEUKE KERSTMARKT IN UDEN?

De fijne, gezellige feestdagen komen er weer aan. Een tijd van gezelligheid, kerstversieringen en natuurlijk ook verschillende kerstmarkten! Ben jij op zoek naar een leuke kerstmarkt in de buurt van Uden? Kom dan naar de kerstmarkt van de Eetkaamer!

Dit jaar organiseert de Eetkaamer voor het eerst een kerstmarkt in Uden waar veel verschillende kraampjes komen te staan met allerlei leuke producten.

KERSTKRAAMPJES OP DE KERSTMARKT UDEN

Onze kerstmarkt in Uden is gewoon gratis te bezoeken. Er is een ruim aanbod van verschillende kraampjes met een divers aanbod aan producten. Variërend van originele geschenken, een heerlijk theeproeverijtje tot aan handgemaakte decoratie. We hebben 13 standhouders, dus voor elk wat wils!

Daarnaast zal er natuurlijk ook gezellige kerstmuziek klinken. We hebben een aantal bands die hun muziek ten gehore zullen brengen. Zo kom je echt in de kerstsferen. Bij slecht weer kan je natuurlijk gewoon droog staan. Dus laat regen of misschien wel sneeuw je niet tegenhouden om te komen.

kerstmarkt uden
kerstmarkt uden

WAAR EN WANNEER?

De kerstmarkt vindt plaats op zaterdag 17 en zondag 18 december van 11.00u tot 16.00u en het zal plaatsvinden op het terras van de Eetkaamer. Ons adres is: Brabantplein 10-12 in Uden. In de omgeving is er ruimte genoeg om te parkeren. Let op dat je op de parkeerplaatsen vaak wel een kaartje moet kopen.

Vergeet deze datum niet te noteren in jouw agenda. Het zou zonde zijn als je deze gezellige kerstmarkt mist! Ken je mensen die een kerstmarkt ook leuk vinden, geef ze dan een seintje en kom samen naar de kerstmarkt.

Heb je nog vragen of opmerkingen? We zien jouw vraag dan graag verschijnen via onze social media kanalen. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Wij van de Eetkaamer vieren graag de gezelligheid van kerst samen met jou op onze kerstmarkt. Hopelijk zien we je daar!