Ons 10-jarig jubileum

Wat een ongelofelijke 10 weken van viering hebben we achter de rug! Het was een ware eer en vreugde om ons 10-jarig jubileum bij De Eetkaamer te vieren en dit zou niet mogelijk zijn geweest zonder jouw aanwezigheid en enthousiasme. We zijn ontzettend dankbaar voor de onvergetelijke momenten die we hebben gedeeld en willen graag onze oprechte waardering uitspreken aan iedereen die deel heeft uitgemaakt van dit bijzondere hoofdstuk in onze reis.

Een terugblik op het jubileum

Puzzelweek: Het was een genot om tijdens ons jubileum samen met jou te puzzelen en te genieten van de uitdagende en leuke momenten tijdens onze puzzelweek. Bedankt voor het delen van deze puzzelpassie met ons.

Geld opgehaald voor het KWF met de Gado Gado Salade: Met jouw steun hebben we maar liefst €500,- opgehaald voor het KWF. Samen hebben we een impact gemaakt en een verschil kunnen uitmaken in het leven van anderen.

Ladies Night 2015: Een avond voor en door vrouwen, met allerlei mooie en lekkere producten, live muziek en heerlijke hapje. Het was een bijzondere gelegenheid om te vieren en te genieten van speciale momenten met fantastische ladies.

Afscheid met Live Band: Het einde van ons jubileum was een knallende afsluiting met de geweldige energie van onze enige echte eetkaamerband. We hopen dat jullie net zo hebben genoten als wij van deze muzikale avond.

Kleurplatenwedstrijd: Gefeliciteerd, Axel! Jouw creativiteit schitterde als winnaar van onze kleurplatenwedstrijd. Bedankt aan alle jonge artiesten die hun artistieke talenten hebben gedeeld.

Eerste Gast Bedankt: Een speciaal eerbetoon aan onze allereerste gast. Jouw vertrouwen in ons vanaf het begin heeft ons geholpen te groeien. Dankjewel Jeanne!

Bedankt!

We zijn overweldigd door de genegenheid en positieve energie gedurende deze bijzondere tijd. Jouw aanwezigheid heeft ons jubileum een diepe betekenis gegeven en heeft het tot een onvergetelijke mijlpaal gemaakt in de geschiedenis van De Eetkaamer.

Nogmaals, onze oprechte dankbaarheid voor jouw steun, toewijding en vreugde gedurende deze 10 weken van viering. We kijken uit naar vele jaren van voortdurende vriendschap, heerlijk eten en gedenkwaardige momenten samen.

Zin om lekker een hapje te komen eten? Reserveer hier!