HUISKAMER IN UDEN

Bij De Eetkaamer kun jij lekker genieten van een lekkere lunch, een kopje koffie of een volledig diner. Bij ons wordt er alles aan gedaan om jouw bezoek te laten voelen alsof je zit in je eigen huiskamer. Ook kun je de lamp of allerlei woonaccessoires die je mooi vindt meteen kopen. Zo kun je tijdens het dineren ook meteen winkelen. Hoe leuk is dat?

Waarom de Eetkaamer als jouw huiskamer aanvoelt

Bij ons in Uden kun je lekker lunchen en dineren. Kom eten en drinken bij de Eetkaamer. Wij doen we er alles aan om jou een huiselijk gevoel te geven. Ook kun je een klein beetje van de Eetkaamer meenemen naar jouw huiskamer, want we hebben allerlei leuke woonaccessoires te koop.

Als je bij ons komt dineren of lunchen, is er een uitgebreid menu met verschillende soorten opgemaakte broodjes en vlees- en visgerechten. Neem plaats en je wordt verzorgd door de beste bediening die je jezelf kan wensen. Onze toppers zullen je het gevoel geven alsof je wordt bediend in jouw eigen huiskamer in Uden of natuurlijk in een andere stad of dorp.

Bij de Eetkaamer wordt er dus alles aan gedaan om je op je gemak te laten voelen. Zelfs zo op je gemak dat je nog nét niet met je voeten op tafel gaat liggen. Iets wat je misschien in je eigen huiskamer wel zou doen.

Een groepje dames brengt een proost uit aan tafel bij de Eetkaamer.

Spelen zoals in jouw huiskamer

Leuke Brabantse gezelligheid! Dus wil je gezellig met je familie, vrienden of collega’s eten en het gevoel hebben alsof je thuis bent, maar toch niet in je eigen huiskamer zit? Dan is de Eetkaamer de beste optie!

Iets wat je misschien wel thuis in jouw huiskamer doet, is puzzelen. Dit kan ook bij de Eetkaamer. Zo bieden wij een puzzelarrangement aan: hierbij kun je verschillende puzzels oplossen om je eten vrij te spelen. Dit allemaal om jou het gevoel te geven dat jij in je eigen huiskamer zit. Kijk voor al onze mogelijkheden hier.

Ook voor de kinderen doen we er alles aan om ze thuis te laten voelen. We hebben voor de kinderen een grote, vernieuwde Speelkaamer, vol met puzzeltjes. Zo kunnen jouw kinderen zich goed vermaken, net zoals ze zich in de huiskamer thuis zouden vermaken. Verder bieden we verschillende mogelijkheden om jouw baby de fles te kunnen geven, zodat je daarvoor niet in je eigen huiskamer hoeft te gaan zitten.

Dus bel je vrienden, familie of collega’s op en nodig ze uit voor een bezoekje aan jouw huiskamer buitenshuis!

Meer over ons

Ons restaurant is gevestigd in Uden op het Brabantplein nummer 10-12. We zijn op maandag en dinsdag van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend, van woensdag tot en met zaterdag zijn we geopend van 10.00 tot 22.00 uur en op zondag zijn we van 11.00 tot 22.00 geopend. Je kunt op onze site direct reserveren. Klik hier om te reserveren.

Spontaan langskomen, zonder reservering is ook gewoon mogelijk. De Eetkaamer is een rolstoelvriendelijk restaurant en is dus helemaal gelijkvloers met een extra grote ingang.

Je kunt ons bereiken via e-mail op telefoon.

Mail: communicatie@eetkaamer.nl

Telefonisch: 0413 23 00 10