proost in de huiskamer

Ontdek de Eetkaamer: Een huiskamer in Uden

Doe alsof je thuis bent! Bij de Eetkaamer streven we er naar dat elke gast zich voelt alsof hij in zijn eigen huiskamer zit. Gezellig eten met familie of vrienden hoort daar dan natuurlijk bij. We creëren een fijne en warme sfeer waarin iedereen welkom is en zichzelf mag zijn.

Het thuisgevoel

Volgens onderzoek bestaat je thuis voelen uit 4 ‘eigenschappen’. Namelijk terugtrekken, controle, verbondenheid en identiteit. Met deze 4 eigenschappen hopen wij voor elke gast het gevoel te creëren alsof hij in zijn eigen huiskamer zit.

Er is bij ons altijd mogelijkheid om je even terug te trekken. Ons restaurant is ruim en je kunt kiezen waar je wil zitten. Kom je bijvoorbeeld met kinderen? Dan mag je bij onze Speelkaamer gaan zitten, zodat de kinderen zich daar terug kunnen trekken. Wil je liever de rust opzoeken? Daarvoor biedt onze bodega dan weer een fijne mogelijkheid.

De controle behoud je natuurlijk altijd zelf. Onze menukaart staat boordevol heerlijke lunch-, borrel- en dinergerechten waar je uit kunt kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een lekkere burger of voor een frisse maaltijdsalade. Verder bieden we een breed assortiment aan broodjes, vlees-, vis- en vegetarische gerechten.

Een verbondenheid met de gasten willen we graag creëren. Zo hebben we regelmatig leuke evenementen, zoals onze ladies night of crazy dinner. Daarnaast organiseren we ook regelmatig winacties waar je als gast aan mee kunt doen.

De Eetkaamer is er voor iedereen. Je mag zijn wie je bent en wie je wil zijn. We hebben er dan ook voor gezorgd dat iedereen ook daadwerkelijk naar binnen kan en gebruik kan maken van alle faciliteiten. Zo hebben we een extra brede deur, zodat ook rolstoelen en kinderwagens onze huiskamer kunnen betreden. Uiteraard hebben we ook een invalidetoilet.

proosten tijdens de ladies night
Groep bij de Eetkaamer

Neem een stukje mee naar jouw huiskamer

Wist je dat je bij de Eetkaamer ook allerlei leuke woonaccessoires kunt kopen? Ons hele restaurant staat en hangt vol met leuke hebbedingetjes. Benieuwd wat we allemaal in de aanbieding hebben? Kom een keertje langs of reserveer om zeker te zijn van een plekje.