Als groepsuitje naar de EetkaAmer?

Vanaf 12 personen boek je bij ons een arrangement. Hiermee bieden we je een lekker diner voor een leuke prijs en kunnen we je gezelschap sneller van dienst zijn. Hieronder vind je alle arrangementen die bij ons te reserveren zijn.

We vragen je wel om minimaal 14 dagen vooraf contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij de juiste voorbereidingen treffen en garanderen dat jullie een geheel verzorgde dag of avond tegemoet gaan!

Groepsarrangementen

Je hebt bij ons de keuze uit het 2- of 3- gangendiner groepsarrangement, of het kidsarragement.

Bij het 2- of 3- gangendiner kun je kiezen uit soorten 3 voorgerechten, 4 hoofdgerechten en 2 desserts. Bij een voor- en hoofdgerecht of hoofd- en nagerecht betaal je 28,50 per persoon. En bij een voor-, hoofd- en nagerecht is het 33,50 per persoon.

Het kidsarrangementen is alleen te reserveren in combinatie met het 2- of 3- gangendiner groepsarrangement. De kinderen kunnen kiezen tussen 2 verschillende hoofdgerechten met een ijsje met discodip én slagroom als toetje. Dit alles voor 10,95 per persoon.

Hoe het werkt

Bruiloft met groep
Groepsuitje

Kom snel langs!

Ben jij van plan om binnenkort met je familie uiteten te gaan? Dan is de Eetkaamer de perfecte locatie, voor jong en oud. Dat klinkt toch als het perfecte groepsuitje!

Kom dus snel langs bij de Eetkaamer in Uden. Ben je benieuwd naar ons gehele menu? Klik dan hier.