Uitje voor grote groepen?

Kom gezellig naar ons restaurant in Uden! Bij de Eetkaamer is voor alle groepen wat wils. We hebben een speciale kidskaart en speelkaamer, een uitgebreide menukaart met lunch, diner, gebak en borrel en je kunt zelfs bij ons terecht voor leuke puzzelarrangementen.

Vanaf 12 personen boek je bij ons restaurant in Uden een arrangement. Hiermee bieden we je een lekker diner voor een leuke prijs en kunnen we je gezelschap sneller van dienst zijn. Hieronder vind je alle arrangementen die bij ons te reserveren zijn.

We vragen je wel om minimaal 14 dagen vooraf contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij de juiste voorbereidingen treffen en garanderen dat jullie een geheel verzorgde dag of avond tegemoet gaan!

Groepsarrangementen bij de Eetkaamer, restaurant in Uden

Met groepen vanaf 12 personen heb je bij ons de keuze uit het 2- of 3-gangendiner groepsarrangement of in combinatie met het kidsarrangement.

Bij het 2- of 3-gangendiner kun je kiezen uit 3 soorten voorgerechten, 4 hoofdgerechten en 2 desserts. Bij een voor- en hoofdgerecht of hoofd- en nagerecht betaal je 28,50 per persoon. En bij een voor-, hoofd- en nagerecht is het 33,50 per persoon.

Het kidsarrangement is alleen te reserveren in combinatie met het 2- of 3-gangendiner groepsarrangement. De kinderen kunnen kiezen tussen 2 verschillende hoofdgerechten met een ijsje met discodip én slagroom als toetje. Dit alles voor 10,95 per kind.

We kijken ernaar uit om je zo snel mogelijk bij ons binnen te zien lopen, hopelijk tot snel!

Groep bij de Eetkaamer
Bruiloft met groep

Voor alle groepen wat wils bij de Eetkaamer!

Ben jij van plan om binnenkort met je familie of een andere groep uit eten te gaan? Dan is de Eetkaamer de perfecte locatie, voor jong en oud. Dat klinkt toch als het perfecte groepsuitje!

Door middel van onze variatie in arrangementen die wij hebben maakt de leeftijd van iedereen die langskomt niets uit en hebben we voor iedereen iets.

Kom dus snel langs bij de Eetkaamer in Uden. Ben je benieuwd naar ons gehele menu? Klik dan hier.