GOEDKOOP UITETEN IN UDEN

Op zoek naar een plaats om gezellig uiteten te gaan, maar wil je niet té gek doen met de kosten? Óók bij de Eetkaamer kun je terecht om goedkoop uiteten te gaan in Uden!

WAAROM UITETEN BIJ DE EETKAAMER?

We begrijpen natuurlijk als geen ander hoe vervelend het kan zijn wanneer alle kosten steeds hoger worden. Daarom biedt de Eetkaamer menu´s aan, waarbij je heerlijk kunt eten, maar je wél een gepast bedrag betaald. Zo kun je toch gezellig én goedkoop uiteten in Uden.

DE WELBEKENDE BORRELPLANK

We hebben bijvoorbeeld de welbekende borrelplank, waarbij je volledig zelf je favoriete hapjes kunt toevoegen. Per hapje is de prijs net iets anders. De startprijs begint vanaf €2,50 en de uiterste prijs van de hapjes is €5,50 per hapje. Op deze manier kun je zelf bepalen hoe je de borrelplank indeelt en dus ook hoeveel je graag uit wilt geven aan het gerecht!

Het is uiteraard ook mogelijk om aan het personeel bij de Eetkaamer te vragen of ze een heerlijke verrassingsplank voor je willen maken met een blik naar de gewenste prijs! (Zo dat daar rekening mee gehouden kan worden en er geen misverstanden ontstaan.)

KWALITEIT VOOR DE JUISTE PRIJS

Bij de Eetkaamer vinden we het erg belangrijk om kwalitatief goede gerechten te serveren, zo worden al onze gerechten huisgemaakt door onze super koks. Dit proberen we natuurlijk altijd voor een betaalbare prijs waar te maken. Op deze manier bieden we de mogelijkheid om iedereen welkom te heten, ook wanneer je net even iets krapper zit.

Ons menu is erg gevarieerd, dus genoeg keuze voor iedereen. Je kunt bijvoorbeeld ook gaan voor de heerlijke high tea bij de Eetkaamer. Meerdere verschillende lekkere hapjes om te proberen, voor een gepaste prijs. Dus ook de high tea is een ideale keuze wanneer je graag even goedkoop uiteten wil in Uden.

Kom jij snel een keer langs om ons heerlijke menu te proberen? Je bent altijd van harte welkom bij de Eetkaamer! Mocht je met een grote groep komen is het aan te raden om te reserveren. Dan weet je zeker dat je kan genieten van ons heerlijke menu! Klik hier om te reserveren

Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan zien we die graag verschijnen via onze social media kanalen, KLIK HIER. Hopelijk zien we je snel!

Wij zijn maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00u tot 22.00u. Zondag zijn we geopend van 11.00u tot 22.00u.