Lichtletters van de Eetkaamer

Feest bij de Eetkaamer

Wij vieren dit jaar groot feest bij de Eetkaamer, want we bestaan in december 10 jaar! Dit willen we natuurlijk niet stilletjes voorbij laten gaan. Daarom vieren we 10 weken lang feest; van 2 oktober tot en met 9 december. Elke week blikken we terug op een jaar van ons bestaan. Dat doen we door een bijzonder actie of evenement uit dit jaar uit te lichten.

Week 1 – Speelkaamer

In week 1 blikken we terug op het jaar 2022. In dit jaar werd de Speelkaamer verbouwd en uitgebreid. Het is een mooie plek geworden waar al duizenden kindjes lekker hebben kunnen spelen. Vanwege deze gebeurtenis zetten we de kids in het zonnetje in de eerste week (2 t/m 8 oktober) van het feest bij de Eetkaamer.

Dit doen we door alle kinderen een cadeautje te geven bij bestelling van een gerecht van de kidskaart.

Daarnaast worden er in de week van 4 oktober kleurplaten uitgedeeld aan alle kinderen. Deze kunnen ze tot 4 december inleveren, want dan maken we de winnaar bekend die een leuke prijs wint.

Foto van de Speelkaamer
Foto van de Eetkaamer. Kom langs om het feest bij de Eetkaamer mee te vieren!

Kom jij mee feestvieren?

Zien we je één van deze weken om het feest bij de Eetkaamer mee te vieren? Op onze website zie je ons hele programma of houd onze socials in de gaten om niets te hoeven missen.

Wil je zeker zijn van een plekje, dan is het aan te raden om van tevoren even te reserveren. Dan houden wij een tafeltje voor je vrij.

We ontvangen je graag in de Eetkaamer!