sparen

Familiedagen vier je in de EetkaAmer.

Voor een leuke dag kun je terecht bij de EetkaAmer. Zo kun je heerlijk genieten van een lunch, diner of een borrel. Kom gezellig met de hele familie langs.

Het hele menu staat bomvol met allerlei lekker gerechtjes voor jong en oud. Om ook voor onze kleinere gasten een bezoekje aan de EetkaAmer als een feest te doen laten ervaren, hebben we een mooie en leuke speelkaamer. Hier kunnen de kinderen heerlijk hun energie kwijt en lekker van de glijbaan.

Naast een leuke speelkaamer, heeft de EetkaAmer ook een aangepast menu voor de kinderen. Zo staan er allerlei lekkere gerechten op het menu. Hierdoor kun je gezellig met de hele familie genieten van een heerlijke lunch of diner. Familiedagen kun je dus perfect vieren in de EetkaAmer.

Moederdag

Moederdag staat weer om de hoek, dit betekent dat het weer tijd wordt om je moeder lekker in het zonnetje te zetten. En hoe zet je je moeder beter in het zonnetje dan haar lekker mee uit eten te nemen? Vier daarom moederdag in de EetkaAmer, met een heerlijk diner, lunch of een borrel met de hele familie.

Op het menu staan allerlei overheerlijke gerechtjes waar je je familiedag mee compleet kunt maken. Kies bijvoorbeeld voor een broodje voor de lunch. Bij de EetkaAmer is een grote keuze tussen verschillende gezonde broodjes, zoals een broodje brie of voor de visliefhebbers staat er een heerlijk broodje met zalm op het menu.

Naast allerlei lekkere gerechten staat er ook een borrelplank op het menu. Deze kun je helemaal zelf samenstellen om zo met de hele familie te kunnen genieten van allerlei kleine hapjes. De familiedag wordt hierdoor compleet gemaakt.

familiedag

Maak je familiedag compleet

 

Plan vandaag nog de familiedag in en kom naar de EetkaAmer. Kom je met meer dan 12 personen? Dan is het handig om even te bellen naar: 0413 23 00 10

Reserveer hier een plekje in onze gezellige EetkaAmer en kom met de hele familie genieten van een fantastische sfeer. Neem de kindjes lekker mee en laat ze spelen in onze speelkaAmer.