sfeerimpressie: Eten in Uden bij de Eetkaamer

Eten in Uden

Wil je wat eten in Uden? Dan heb je genoeg keuze met het ruime aantal restaurants dat Uden rijk is. Heb je de Eetkaamer al eens overwogen? In ons gezellige restaurant kan je terecht voor een lunch, diner of high-tea! We hebben oog voor kwaliteit en daarom kan je genieten van de lekkerste gerechten. Gastvrijheid en gezelligheid staan bij ons voorop, waardoor je je bij ons helemaal thuis voelt.

Lunch en diner in Uden

Bij de Eetkaamer in Uden kan je komen genieten van een lunch of diner. Met een uitgebreide menukaart heb je genoeg om uit te kiezen en zit er zeker wat bij waar jij gelukkig van wordt. Ook hebben we diverse vegetarische gerechten op de kaart staan, zodat iedereen bij ons kan komen eten.

Ook als je gewoon een drankje wilt doen, kan je bij ons langskomen. Maak je avond compleet met een zelf samengestelde borrelplank.

Bekijk hier onze volledige menukaart.

Sfeerimpressie eten bij de Eetkaamer: gerechtjes
Tafel met high-tea hapjes

High-tea in Uden

Wil je een langere tijd genieten van allerlei verschillende hapjes en drankjes? Kom dan gezellig high-tea’en bij de Eetkaamer. We hebben twee arrangementen waar je uit kan kiezen: een normale en een deluxe. Voor de kinderen hebben we een speciale kids high-tea. Met specifieke dieetwensen of allergieën kan je ook bij ons terecht. Laat het ons even weten, dan houden wij er rekening mee! Lees hier meer over onze high-tea arrangementen.

Zien we je snel?

Wil je komen eten bij de Eetkaamer, kom dan gezellig langs! Of reseveer hier om zeker te zijn van een plekje. Voor de high-tea vragen we je om minimaal een dag van te voren te reserveren in verband met de voorbereidingstijd.

Verlichtte letters van de Eetkaamer