sfeerimpressie: Eten in Uden bij de Eetkaamer

Restaurant Uden

In Uden zijn er meerdere restaurants, maar er is er niet een zo gezellig als De Eetkaamer. De Eetkaamer is een restaurant waar je lekker kan genieten van een overheerlijke lunch of diner. Op het altijd gezellige Brabantsplein kun je het restaurant vinden. De koffie en thee staan altijd klaar in het gezelligste restaurant Uden.

Waar het begon

Daniëlle en Miguel zijn begonnen met de Eetkaamer in december 2013. Zij droomde er altijd al van om een restaurant te beginnen. Niet zo maar een restaurant, maar het gezelligste restaurant! Zo hebben ze het restaurant Uden waar je heerlijk kunt eten met een bourgondische sfeer. Door de jaren heen is er veel veranderd en uitgebreid in het restaurant. In 2015,2016 en zeer recent in 2021 zijn er grote aanpassingen gedaan. Zo is er een pand naast de Eetkaamer vrijgekomen, dit was de kans om het pand uit te breiden. Zo kunnen ze nog meer gasten verblijden met een heerlijke lunch of diner.

Sfeerimpressie eten bij de Eetkaamer: gerechtjes
Tafel met high-tea hapjes

De kleinere gasten

Voor iedereen moet het een feestje zijn om bij de Eetkaamer langs te komen, dus ook voor de kinderen. Om hiervoor te zorgen hebben ze een geweldige speelhoek gemaakt. Hier kunnen de kinderen na en voor het eten heerlijk spelen. Zo kunnen ze genieten van een razendsnelle glijbaan of lekker klauteren in het klimtoestel. Heel binnenkort kun je gaan reserveren om een geweldig kinderfeestje neer te zetten in de gezelligste eetkamer van Nederland. Zo kunnen de kinderen ervaren hoe het is om een echte piraat of prinses te zijn. Houdt de sociale media in de gaten voor updates. Klik op de knop hieronder om naar onze Instagrampagina te gaan.

Kom je ook gezellig langs?

Voor iedereen staat de deur open om gezellig langs te komen. De Eetkaamer is elke dag geopend tot 22:00. De tijden kunnen afwijken op feestdagen. Houd hiervoor ook de sociale media in de gaten. Kom snel langs in het gezelligste restaurant Uden.

Verlichtte letters van de Eetkaamer