Eetkaamer 10 jaar

Wist je dat 2023 voor ons een speciaal jaar is? In december bestaat de Eetkaamer 10 jaar!🥳 Dat gaan we natuurlijk uitgebreid vieren en daar beginnen we zeer binnenkort al mee. Vanaf de week van 2 oktober zullen we 10 weken lang aftellen naar het moment dat we 10 jaar bestaan door elke week weer een nieuw jaar terug te halen. We beginnen met het vieren van 2022. Dit jaar stond in het teken van onze verbouwing en natuurlijk de komst van onze grote Speelkaamer. Om dit te vieren zetten we alle kids extra in het zonnetje! Zo zal bijvoorbeeld de week van 2021 in het teken staan van puzzelen en in de week van 2018 zul je de sfeer Fiësta de la Vida kunnen proeven.

Winactie’s

Tijdens deze weken dat we Eetkaamer 10 jaar vieren organiseren we ook een paar leuke winacties!

Heb je bijvoorbeeld nog leuke foto’s liggen die je ooit bij de Eetkaamer hebt gemaakt? Stuur ze naar 10jaar@eetkaamer.nl en maak kans op leuke prijzen!

Daarnaast worden er in de week van 4 oktober kleurplaten uitgedeeld aan alle kids. Deze kunnen ze tot 4 december inleveren, want dan maken we de winnaar bekend die een leuke prijs wint.

Groep bij de Eetkaamer

Vier de Eetkaamer 10 jaar met ons mee!

Zien we jou in deze weken bij de Eetkaamer om ons 10 jarig jubileum samen met ons te vieren? Wil je daarbij zeker zijn van een plekje? Dan is het aan te raden om van tevoren even te reserveren. Dan zorgen we dat er een tafeltje voor je klaarstaat wanneer je hier aankomt.

Wil je liever wat meer informatie over ons 10 jarig jubileum? Kijk dan op www.eetkaamer.nl of houdt onze social media in de gaten! Je bent dan altijd als eerste op de hoogte van nieuwe acties en evenementen.