Groepsuitje

Uden restaurant

De EetkaAmer is een restaurant in Uden waar je heerlijk kan genieten van een lunch of een diner. Op het gezellig terras kun je met je vrienden, familie of geliefde van een heerlijk gerecht te genieten.

Het vriendelijke personeel helpt maar al te graag om alle wensen te vervullen en je dag compleet te maken. De Eeterij Uden heeft een menukaart dat bomvol staat met allerlei verschillende lekker gerechten. Er staan velen voor-, hoofd- en nagerechten op het menu.

Iedereen is ook zeer welkom in de EetkaAmer. Om het dan ook voor iedereen een onvergetelijke dag van te maken letten ze ook goed op allergenen van de gasten.

Het verhaal achter

de EetkaAmer

In december 2013 zijn Daniëlle en Miguel begonnen met de EetkaAmer. Zij wilde namelijk altijd al een restaurant hebben. Maar ze wilde natuurlijk niet zomaar een restaurant starten, ze wilde namelijk een super gezellige sfeer creëren voor iedereen en altijd. Hier kan iedereen heerlijk komen eten en genieten van een bourgondische sfeer.

Verbouwing

Er is door de jaren een veel veranderd. Zo zijn er veel uitbreidingen geweest door de jaren heen. In 2015, 2016 en enkele jaren terug namelijk in 2021 zijn er aanpassingen geweest om de sfeer nog beter te krijgen. Naast de Eeterij Uden was er een pand vrijgekomen, dit zagen ze dan ook als een grote kans op het pand uit te breiden om nog meer gasten te kunnen verblijden.

Kinderfeest in Uden
eeterij uden

Kom gezellig langs!

Maak vandaag nog een planning om gezellig te komen lunchen of dineren in de eeterij Uden. Je kunt ook altijd terecht als je met een wat grotere groep wilt komen, er is genoeg plek voor iedereen! Vanaf 12 personen boek je een arrangement. Voor meer informatie hierover klik dan hier.

Ook voor de kleinere gasten staat de EetkaAmer altijd klaar. Zo is er een super leuke speelhoek waar ze alle energie kwijt kunnen. Ook is het super leuk om een kinderfeestje te houden in de eeterij Uden. Op het menu staan er allerlei lekkere gerechtjes voor de kinderen. Bekijk onze site hier om hier meer over te weten.

Natuurlijk kun je ook gewoon binnenlopen voor de wat kleinere honger! Er staan een hoop lekkere kleine gerechtjes op het menu.